Στελλάτος: «Να αποδείξουμε ότι είμαστε φαβορί απέναντι στον ΑΝΟΓ»

Εικόνες από το Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο παίκτης της ΑΕΚ μίλησε για τον αυριανό αγώνα με τον ΑΝΟΓ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Κολυμβητήριο της Ηλιούπολης φιλοξενεί το Σάββατο (15/01, 20:00) τον ΑΝΟΓ η ΑΕΚ για την 12η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Ανδρών.

Ο «Δικέφαλος», μετά την άδικη ήττα από τον Απόλλωνα, θέλει να επιστρέψει στις νίκες, με στόχο την είσοδό του στην πρώτη 3άδα, και ενώ απομένουν 3 αναμετρήσεις στην κανονική διάρκεια. Ο αγώνας κόντρα στην ομάδα της Γλυφάδας είναι από αυτούς που έχουν… «κυκλώσει» στο στρατόπεδο της ΑΕΚ και θέλουν μόνο τους 3 βαθμούς της νίκης, ενώ ακολουθούν η εκτός έδρας δοκιμασία με τον Ολυμπιακό (29/01) και ο εντός έδρας αγώνας με τον ουραγό Άρη (05/02).

Ο Δημήτρης Μάζης είδε τους αθλητές του να προπονούνται κανονικά, επιλέγοντας έτσι στην αποστολή της «Ένωσης» τους: Φλέγκα, Καζάζη, Δίπλαρο, Στελλάτο, Παπούκα, Παπάκο, Κριγιέστορατς, Τσαταλιό, Ηλιόπουλο, Βούκσεβιτς, Μαυρωτά, Ζώρζο.

O αρχηγός της ΑΕΚ, Νίκος Στελλάτος, δήλωσε στο aek.gr: «Το συγκεκριμένο παιχνίδι με τον ΑΝΟΓ είναι μία αναμέτρηση στην οποία η ομάδα μας είναι φαβορί για τη νίκη και η δυναμική μας είναι μεγαλύτερη από του αντιπάλου. Αυτά όμως είναι θεωρητικά, βάση αποτελεσμάτων έως τώρα. Εμείς πρέπει να τα κάνουμε πράξη στο νερό, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον αντίπαλο. Τα σημεία που θα κρίνουν την αναμετρηση θα είναι η συγκέντρωση και η διάθεσή μας να λειτουργήσουμε ως ομάδα σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Είναι ένα παιχνίδι που μας δίνεται η δυνατότητα να αρχίσουμε να σταθεροποιούμε την απόδοσή μας και μέρος της τακτικής που δουλεύουμε στην προπόνηση να την παρουσιάζουμε σε μεγάλο μέρος στη διάρκεια των μελλοντικών αναμετρήσεων, έτσι ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι για την επόμενη φάση του πρωταθλήματος».

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X