ΑΕΚ: Μια αγωνιστική κεκλεισμένων στο ανδρικό, απαλλάχθηκε το γυναικείο

ΑΕΚ: Ενημέρωση για την παρουσία του κόσμου στο παιχνίδι βόλεϊ με τον Πανναξιακό!
Photo Credits: INTIME

Οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή που είχε καλέσει σε απολογία τις δύο ομάδες βόλεϊ της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής την ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ που είχε κληθεί σε απολογία για τον αγώνα με τον ΑΟ Αιγιαλέω.

Αντίθετα απαλλάχθηκε το γυναικείο βόλεϊ που κλήθηκε να απολογηθεί για το ματς με τον Ολυμπιακό. Να σημειωθεί πως η τιμωρία του ανδρικού βόλεϊ δεν ισχύει στο αυριανό ματς αλλά στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι.

Αναλυτικά ο Αθλητικός Δικαστής στην Συνεδρίαση της 14ης Ιανουαρίου 2022 αποφάσισε τα εξής:

Στο σωματείο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ χρηματική ποινή χιλίων ευρώ (1.000 €) και τιμωρία διεξαγωγής ενός αγώνα χωρίς την παρουσία θεατών που αφορούν τον αγώνα ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ. Επίσης, χρηματική ποινή χιλίων ευρώ (1.000 €) που αφορά τον αγώνα ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ.

Στον ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΥΡΟ αθλητή του σωματείου ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ ποινή αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο εκατόν πενήντα ευρώ (150 €) και στο σωματείο του την ποινή της έγγραφης επίπληξης που αφορά τον αγώνα ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ-ΑΣ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ.

Στο σωματείο ΑΣ ΕΛΠΙΣ ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών από το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών – Β’ Ζώνη – Β’ Όμιλος αγωνιστικής περιόδου 2021-22.

Στο σωματείο ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ την ποινή της τιμωρίας διεξαγωγής ενός αγώνα χωρίς την παρουσία θεατών που αφορά τον αγώνα ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ – ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

Στο σωματείο ΑΕΚ (Pre League Ανδρών) την ποινή της τιμωρίας διεξαγωγής ενός αγώνα χωρίς την παρουσία θεατών που αφορά τον αγώνα ΑΕΚ-ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ.

Στο  σωματείο ΑΣ ΑΡΗΣ (Volley League Γυναικών) την ποινή της τιμωρίας διεξαγωγής ενός αγώνα χωρίς την παρουσία θεατών που αφορά τον αγώνα ΑΣ ΑΡΗΣ-ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Στον ΙΩΑΝΝΗ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ αθλητή του σωματείου ΑΣ ΑΘΛΟΣ Ορεστιάδας ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο εκατό ευρώ (100 €) και στο σωματείο του την ποινή της έγγραφης επίπληξης που αφορούν τον αγώνα ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ-ΑΣ ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ.

Επίσης, το σωματείο ΑΕΚ (Volley League Γυναικών) απαλλάχθηκε από τα πειθαρχικά αδικήματα που αφορούσαν τους αγώνες ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ.

Τέλος, απορρίφθηκε η ένσταση που είχε καταθέσει το σωματείο ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ κατά του κύρους του αγώνα του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (Β’ Ζώνη/Β’ Όμιλος) ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΦΓΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ.

Σοβαρή ΑΕΚ, κέρδισε άνετα τον Άρη 2-0 | AEK Τalk 14/4/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X