Με μυοκαρδίτιδα ο Ντέιβις της Μπάγερν Μονάχου - Είχε κορωνοϊό

Με μυοκαρδίτιδα ο Ντέιβις της Μπάγερν Μονάχου - Είχε κορωνοϊό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Covid-19 άφησε τα… σημάδια της στον Αλφόνσο Ντέιβις, ο οποίος διαγνώστηκε με ελαφρά μυοκαρδίτιδα και θα απουσιάσει για άγνωστό χρονικό διάστημα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μπάγερν.

Ο Καναδός αμυντικός πέρασε μεν ήπια την ασθένεια, όμως οι καθιερωμένες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, με την επιστροφή του στις προπονήσεις, φανέρωσαν μία μικρή φλεγμονή του μυοκαρδίου. Ο προπονητής των Βαυαρών, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, τόνισε ότι δεν μπορεί να υπάρχει επιστημονική βεβαιότητα για την προέλευση της πάθησης, «… αλλά κατά πάσα πιθανότητα οφείλεται στην Covid-19».

Ο τεχνικός της Μπάγερν ήταν καθησυχαστικός, χαρακτηρίζοντας το πρόβλημα του Ντέιβις, «καλοήθες ως… βαρετό», αλλά παραδέχθηκε ότι δεν γνωρίζει πότε θα επιστρέψει στη δράση ο 21χρονος άσος.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας είχαν συνολικά εννέα κρούσματα το προηγούμενο διάστημα και οι απουσίες τους κόστισαν μία εντός έδρας ήττα (2-1) από τη Γκλάντμπαχ, την περασμένη εβδομάδα. Αν και οι οκτώ από τους εννέα παίκτες είναι πλέον αρνητικοί (σε απομόνωση παραμένει μόνο ο Λούκα Ερναντέζ), για το αυριανό (15/1) ματς πρωταθλήματος με την Κολωνία μόνο οι Μάνουελ Νόιερ και Κορεντέν Τολισό θέτουν υποψηφιότητα για την 11άδα. Οι Λιρόι Σανέ, Νταγιό Ουπαμεκανό, Ομάρ Ρίτσαρντς και Τανγκί Νιανζού δεν βρίσκονται ακόμη στο 100% και ο Νάγκελσμαν υπογράμμισε ότι δεν είναι σε θέση να ξεκινήσουν το ματς, ενώ ο Κίνγκσλεϊ Κομάν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X