Εβαλε το νούμερο της Λατινουπούλου σε αγγελία για αγορά κατοικίας - Χτυπά ασταμάτητα το τηλέφωνο της

Εβαλε το νούμερο της Λατινουπούλου σε αγγελία για αγορά κατοικίας - Χτυπά ασταμάτητα το τηλέφωνο της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πλάκα στην Αφροδίτη Λατινοπούλου έκαναν άγνωστοι όταν έβαλαν το όνομά της και το τηλέφωνό της σε αγγελία αναζήτησης για αγορά σπιτιού στην Αθήνα, όπως η ίδια έκανε γνωστό με ανάρτησή της στο Facebook.

Αποτέλεσμα της πλάκας ήταν να χτυπάει διαρκώς το τηλέφωνό της και να έχει μιλήσει με μεσιτικά γραφεία από όλη την επικράτεια.

Συγκεκριμένα γράφει στην ανάρτησή της η Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Άγνωστος σήμερα το πρωί είχε τη φαεινή ιδέα να βάλει αγγελία αναζήτησης στο spitogatos.gr για αγορά κατοικίας στα Β. Προάστια της Αθήνας! με το όνομά μου και το κινητό μου τηλέφωνο.

Το αποτέλεσμα ήταν να χτυπάει ασταμάτητα από το πρωί το κινητό μου (φυσικά συνεχίζεται) και να έχω μιλήσει με μεσιτικά γραφεία από όλη την επικράτεια.

Αγαπητοί μεσίτες, χαίρομαι ιδιαίτερα που γνώρισα σήμερα τόσους πολλούς από εσάς και συνομιλήσαμε αλλά η αγγελία δεν ισχύει.

Έχω κάνει μια τεράστια βέβαια λίστα με μεσίτες την οποία κάποιος πολιτικός που γνωρίζουμε όλοι μας θα μπορούσε να την αξιοποιήσει.

Ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X