Θεσσαλονίκη: Ο δράστης το παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό της 24χρονης

Θεσσαλονίκη: Ο δράστης το παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό της 24χρονης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σοκαριστικές διαστάσεις λαμβάνει νέο περιστατικό βιασμού εις βάρος μιας νεαρής κοπέλας στη Θεσσαλονίκη. Ένας από τους φερόμενους ως δράστες -και συνιδιοκτήτης γνωστού μαγαζιού της Θεσσαλονίκης- παραδέχθηκε στο το Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του.

Την ίδια ώρα πρώην εργαζόμενος της επιχείρησής του καταγγέλλει στο ThessToday.gr ότι απολύθηκε όταν «άνοιξαν τα στόματα».

Όλα ξεκίνησαν όταν στις 2 Ιανουαρίου η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε Δελτίο Τύπου στο οποίο αναφερόταν η σύλληψη ενός 27χρονου με την κατηγορία του βιασμού εις βάρος 24χρονης σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Δύο ημέρες αργότερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου από κοινού με τον ανακριτή αποφάσισαν να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ένας από τους οποίους ήταν η απαγόρευση προσέγγισης και επικοινωνίας με την καταγγέλλουσα.

Ωστόσο, δέκα ημέρες αργότερα προκύπτουν εύλογα ερωτήματα, καθώς όχι μόνο δεν ήταν ένας ο πρωταγωνιστής του περιστατικού αλλά περισσότεροι, ενώ την ίδια ώρα ένας άλλος άνδρας από τους φερόμενους ως δράστες παραδέχτηκε (!) μέσω Instagram το συμβάν που κατήγγειλε η 24χρονη, αναφέροντας ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συνέβη την εφιαλτική εκείνη νύχτα για τη νεαρή κοπέλα.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X