Ψωμιάδης: «Πήγα στη Φάρμα γιατί δεν με προβάλλετε στα κανάλια» (VIDEO)

Ψωμιάδης: «Πήγα στη Φάρμα γιατί δεν με προβάλλετε στα κανάλια» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα και μίλησε για την παρουσία του στη “Φάρμα”.

Ο πρώην βουλευτής, περιφερειάρχης και νομάρχης Θεσσαλονίκης, τόνισε στην αρχή της συνέντευξής του μετά από ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για το τι τον οδήγησε να πει το “ναι” στο reality δράσης του ΑΝΤ1, πως “η ψυχή του ανθρώπου δεν πεθαίνει”, ζητώντας μάλιστα από τους ανθρώπους της τηλεόρασης να μην προσπαθούν να τον “πεθάνουν”, ενώ στη συνέχεια εξήγησε αναλυτικά τους λόγους της συμμετοχής του.


“Για μένα η Φάρμα ήταν ένας μεγάλος σταθμός της ζωής μου. Πολύ δύσκολος, αλλά δοκιμάζεσαι. Αναθεώρησα πάρα πολλά που έχω κάνει και πολλά που δεν έχω κάνει. Άδειασα ως άνθρωπος. Σκεφτόμουν μόνο τα παιδιά και τη γυναίκα μου”, δήλωσε μεταξύ άλλων, ενώ στη συνέχεια παραδέχθηκε πως πέρα από το παιχνίδι του λείπει και ο Σταμάτης Γαρδέλης, με τον οποίο είχαν έναν απολαυστικό διάλογο με… μεταφυσικές ανησυχίες στις αρχές του παιχνιδιού.

Στη συνέχεια της κουβέντας τους, ο ίδιος δεν δίστασε να παραδεχθεί πως ένας από τους λόγους για τους οποίους αποδέχθηκε την πρόταση του ΑΝΤ1 ήταν και το γεγονός ότι οι εκπομπές που τον κυνηγούσαν ότα μεσουρανούσε στην πολιτική σκηνή της χώρας, εδώ και αρκετά χρόνια δεν ασχολούνται μαζί του.

“Μπήκα στη Φάρμα γιατί δεν με προβάλλετε 10 χρόνια τώρα, την ώρα που κάθε μέρα με κυνηγούσαν τα κανάλια από τις 6 το πρωί. Ένας λόγος ήταν που έκανα και τον Ζορό. Γι’ αυτό και θα συνεχίσω. Σας είπα ότι η ψυχή του ανθρώπου δεν πεθαίνει, εμένα δεν θα με πεθάνουν στην ψυχή”, ανέφερε χαρακτηριστικά ξεκαθαρίζοντας πως δεν μπήκε στο παιχνίδι για το χρηματικό έπαθλο.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X