Κλοπ: «Πες μου μία ομάδα που δεν θα της έλειπαν Σαλάχ, Μανέ και Κεϊτά»

Κλοπ: «Πες μου μία ομάδα που δεν θα της έλειπαν Σαλάχ, Μανέ και Κεϊτά»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τις απουσίες των Σαλάχ, Μανέ και Κεϊτά, που βρίσκονται στο Κόπα Άφρικα ρωτήθηκε ο Γιούργκεν Κλοπ ο οποίος υποστήριξε πως οι παίκτες που παρέταξε απέναντι στην Άρσεναλ είχαν την ποιότητα για να πάρουν τη νίκη.

Ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό άφησαν Λίβερπουλ και Άρσεναλ, που αναδείχτηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0) στο πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ, με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να αγωνίζεται με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 24΄.

Ο Γερμανός τεχνικός των «κόκκινων», δεν είχε στην διάθεση του για τον συγκεκριμένο αγώνα τους Σαντιό Μανέ, Μοχάμεντ Σαλάχ και Ναμπί Κεϊτά, οι οποίοι απουσιάζουν στο Κόπα Άφρικα με τις εθνικές τους ομάδες.

Σε ερώτηση που του έγινε για τις τρεις αυτές απουσίες ο Κλοπ ανέφερε πως είναι ικανοποιημένος από την ομάδα του, αλλά και από το πώς διαχειρίστηκε το πρόβλημα των απουσιών. Ωστόσο, ο ίδιος τόνισε πως υπάρχει περιθώριο βελτίωσης.

«Πες μου μια ομάδα που δεν θα της έλειπε ο Μανέ και ο Σαλάχ και ο Κεϊτά! Φυσικά και μας λείπουν. Το γνωρίζουμε ήδη εδώ και χρόνια ότι μπορεί να συμβεί. Αν θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι για αυτό; Δεν το νομίζω, γιατί όλα τα πράγματα που κάναμε στο παρελθόν ήταν επειδή είχαμε την ομάδα που είχαμε, οπότε αυτή είναι η κατάσταση.

Είχαμε ένα ποδοσφαιρικό πρόβλημα και αυτή η ομάδα που παρατάξαμε απόψε μπορεί να παίξει ή να λύσει αυτό το ποδοσφαιρικό πρόβλημα, σίγουρα. Αλλά δεν πρέπει να αγνοήσουμε ότι υπάρχει και ένας αντίπαλος που παλεύει για κάτι και ήταν μια πολύ παθιασμένη εμφάνιση από την Άρσεναλ. Γι’ αυτό ήταν 0-0, το δεχόμαστε. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε καλύτερα και γι’ αυτό θα δουλέψουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στα λεγόμενα του.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X