Στεφάνοβιτς στο enwsi.gr: «Θέλω να γίνω πρωταθλητής με την ΑΕΚ»

Στεφάνοβιτς στο enwsi.gr: «Θέλω να γίνω πρωταθλητής με την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο Αυστριακός δεξιός ίντερ μίλησε στο enwsi.gr για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ και τις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νίκολα Στεφάνοβιτς αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ.

Ο Αυστριακός δεξιός ίντερ εντάχθηκε πριν λίγες ημέρες στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ και με τις παραστάσεις του από το Γερμανικό πρωτάθλημα θέλει να βάλει το δικό του «λιθαράκι» ενισχύοντας την ομάδα στη φετινή της πορεία. Ο 24χρονος παίκτης που βρίσκεται ήδη στη διάθεση του Δημήτρη Δημητρούλια από την προηγούμενη εβδομάδα μίλησε για πρώτη φορά στο enwsi.gr για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Ο Στεφάνοβιτς εμφανίστηκε χαρούμενος που βρίσκεται σε μια μεγάλη ομάδα και τόνισε πως έκανε την σωστή επιλογή να δεχτεί την πρόταση του «Δικεφάλου». Παράλληλα εξέφρασε την πίστη του πως η «Ένωση» μπορεί να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση στο EHF League ενώ δήλωσε αποφασισμένος να κατακτήσει τους εγχώριους τίτλους με την ομάδα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-Νίκολα ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την ΑΕΚ;

Μου αρέσουν οι προπονήσεις. Έχω συναντήσει καλούς ανθρώπους που δουλεύουν επαγγελματικά. Η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος εδώ στην Ελλάδα όχι μόνο στο χάντμπολ.

-Πως πήρες την απόφαση να αφήσεις την Γερμανία για να έρθεις στην ΑΕΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα;

Δεν ήμουν πολύ χαρούμενος στην Γερμανία γιατί δεν έπαιζα όσο θα ήθελα. Σκεφτόμουν να φύγω και τότε ο μάνατζερ μου, μου είπε ότι μπορώ να πάω στην ΑΕΚ. Μου άρεσε αυτή η προοπτική να αγωνιστώ σε έναν σύλλογο μεγάλο όπως η ΑΕΚ και θεωρώ πως ήταν τελικά η σωστή απόφαση για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ.

– Έχεις παρακολουθήσει καθόλου παιχνίδια της νέας σου ομάδας;

Ναι είδα κάποια παιχνίδια στην Ευρώπη και θεωρώ πως είναι μια ομάδα με μεγάλες δυνατότητες και αξιόλογους παίκτες.

-Απομένουν τέσσερις αγώνες για να ολοκληρωθεί ο όμιλος στην Ευρώπη. Από αυτά που έχεις δει πιστεύεις πως είναι εφικτή η πρόκριση;

Ναι πιστεύω ότι μπορούμε να προκριθούμε γιατί η ομάδα έχει την ποιότητα για να το πετύχει. Πρέπει απλά να συγκεντρωθούμε, να δείξουμε την εικόνα που είχε στα πρώτα παιχνίδια και με λίγη περισσότερη τύχη όλα είναι πιθανά.

– Μεγάλος στόχος της ΑΕΚ φέτος είναι το νταμπλ στην Ελλάδα. Είναι κάτι που σου δίνει κίνητρο;

Ασφαλώς πριν έρθω στην ομάδα έμαθα για τους στόχους της. Ξέρω ότι θέλουμε να κατακτήσουμε και τους δύο τίτλους στην Ελλάδα. Εγώ προσωπικά θέλω να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και στο τέλος να σταθώ εκεί σαν πρωταθλητής.

Η καριέρα του Στεφάνοβιτς

Ο Νίκολα Στεφάνοβιτς ξεκίνησε το χάντμπολ από την αυστριακή HC Fivers WAT Margarethen, αγωνιζόμενος στις ακαδημίες από το 2006 έως το 2016. Το 2016 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα, με την οποία και κατέκτησε το Πρωτάθλημα Αυστρίας το 2018 και το 2021, ενώ την περσινή σεζόν οδήγησε την ομάδα του στους «16» του ΕΗF European League σημειώνοντας 47 τέρματα. Το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή για την HBW Balingen που αγωνίζεται στην Bundesliga, γράφοντας 15 συμμετοχές.

Είναι διεθνής με την Εθνική Αυστρίας, αγωνιζόμενος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αιγύπτου το 2021.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X