ΑΕΚ: Χτυπάει από το πάνω ράφι

ΑΕΚ: Χτυπάει από το πάνω ράφι
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ εστιάζει σε παίκτες εγνωσμένης αξίας από κορυφαία πρωταθλήματα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρώτο 13ημερο του Ιανουαρίου έφυγε και η ΑΕΚ δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε μεταγραφή μέσου, με τον Ντανίλο Μπαρμπόσα να παραμένει στο τραπέζι.

Οι άνθρωποι της Ενωσης επιθυμούν, και για ψυχολογικούς και για ουσιαστικούς λόγους, να… φορτσάρουν και να κάνουν μεταγραφή ιδανικά μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, είτε πρόκειται για τον Βραζιλιάνο μέσο Ντανίλο Μπαρμπόσα, είτε για τον μη Ευρωπαίο ποδοσφαιριστή που εξετάζει η ΑΕΚ ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών τους οποίους τσεκάρει ο Δικέφαλος και για τους οποίους υπάρχει το ενδεχόμενο μακροχρόνιου δανεισμού με οψιόν αγοράς.

Μία μεταγραφή που έχει καθυστερήσει αρκετά, μια και άπαντες εντός του συλλόγου γνωρίζουν την συγκεκριμένη ανάγκη από τις αρχές Δεκεμβρίου.

Η στόχευση της ΑΕΚ

Αυτό που έχει δείξει η ΑΕΚ είναι ότι δουλεύει κι άλλες επιλογές, πέραν του Ντανίλο Μπαρμπόσα, ψάχνει παίκτη που θα έρθει να κάνει την διαφορά από την πρώτη στιγμή και έχει στη λίστα της παίκτες που θεωρούνται top class, γνωστούς, εγνωσμένης αξίας που αγωνίζονται στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ενωση, καθώς ο χρόνος πιέζει, τα ματς θα είναι συνεχόμενα και θα κρίνουν πολλά για το αν θα παραμείνει η ΑΕΚ εντός των στόχων που έχει θέσει σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδας.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X