«Οι Ρώσοι θέλουν τον Αθανασιάδη, η ΑΕΚ ζητά 2 εκατ. ευρώ»

«Οι Ρώσοι θέλουν τον Αθανασιάδη, η ΑΕΚ ζητά 2 εκατ. ευρώ»
Photo Credits: INTIME

Ρωσικό ενδιαφέρον για Γιώργο Αθανασιάδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τον Γιώργο Αθανασιάδη ενδιαφέρεται ρωσική ομάδα.

Ο τερματοφύλακας που ανήκει στην ΑΕΚ, αλλά αγωνίζεται ως δανεικός στην Σέριφ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στην Μολδαβία και η Ενωση είναι αρκετά πιθανό να βάλει αρκετά εκατομμύρια στα ταμεία της από μια ενδεχόμενη πώληση του.

Οι Μολδαβοί υποστηρίζουν ότι ο Αθανασιάδης μπορεί να φύγει από την Σέριφ, τονίζουν ότι η ΑΕΚ ζητά ένα ποσό κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ και ότι μια ρωσική ομάδα ενδιαφέρεται για την περίπτωση του.

Συγκεκριμένα το «Futbol Moldavo» γράφει:

«Το μέλλον του Αθανασιάδη μπορεί να είναι μακριά από την Μολδαβία. Η Σέριφ ήθελε να τον αγοράσει το καλοκαίρι για 200 χιλ. ευρώ, όμως η ΑΕΚ αρνήθηκε, μια κίνηση που αποδείχθηκε σωστή.

Η ΑΕΚ πιστεύουν τώρα ότι θα μπορέσουν να τον πουλήσουν με 2 εκατ. ευρώ. Επίσης υπάρχουν πληροφορίες ότι μια πλούσια ρωσική ομάδα παρακολουθεί τον Αθανασιάδη, προς το παρόν όμως δεν έχει κάνει κάποια επίσημη πρόταση.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Αθανασιάδης θα παραμείνει στην Σέριφ έως το και τον Ιούνιο του 2022».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X