Μπερλουσκόνι: Αυτή είναι η νέα σύντροφός του - Η 32χρονη Φασίνα (VIDEO)

Μπερλουσκόνι: Αυτή είναι η νέα σύντροφός του - Η 32χρονη Φασίνα (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα 86 του ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι κατεβαίνει για πρόεδρος της Ιταλίας και μας συστήνει την νέα του σύντροφο , την 32χρονη βουλευτή Μάρτα Φασίνα.

Πρόκειται για την τελευταία προσπάθεια προκειμένου να γοητεύσει τους Ιταλούς και να κερδίσει την προεδρία. Ο 85χρονος Σίλβιο, φαινομενικά απτόητος από τα προβλήματα υγείας, τα σεξουαλικά σκάνδαλα και την προχωρημένη του ηλικία, δημοσίευσε τη φωτογραφία στο Facebook, στην οποία κοιτάζει στα μάτια την 32χρονη βουλευτή του Forza Italia.

Η Μάρτα Φασίνα είναι η τελευταία σχέση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι μετά τον χωρισμό του από την Φραντσέσκα Πασκάλε το 2020, η οποία ήταν 34 ετών. Η… απροκάλυπτη στοργή του Σίλβιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λέγεται ότι είναι μέρος της προεδρικής εκστρατείας, στην οποία ο Μπερλουσκόνι έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές με βουλευτές για να τους πάρει με το μέρος του.


 

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X