Παίρνει πρώην παίκτη της Νιούκαστλ η Λαμία σύμφωνα με τη «Sun»

Παίρνει πρώην παίκτη της Νιούκαστλ η Λαμία σύμφωνα με τη «Sun»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Λαμία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ανρί Σεβέ σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Sun».

«Ο Ανρί Σεβέ συμφώνησε με τη Λαμία, 909 ημέρες μετά τον τελευταίο του αγώνα», ανέφερε την Πέμπτη σε ρεπορτάζ στην  ιστοσελίδα  η αγγλική εφημερίδα «The Sun», αποκαλύπτοντας τη μεταγραφή της ελληνικής ομάδας.

«Ο 31χρονος αναμένεται να ταξιδέψει σήμερα στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του. Η τελευταία του εμφάνιση για τους Magpies (σ.σ. Νιούκαστλ) ήταν στις 28 Ιανουαρίου 2018 πριν από 1446 ημέρες», σημειώνει και προσθέτει:

«Ωστόσο, εκπροσώπησε τη Σενεγάλη στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής το 2019, με τον πιο πρόσφατο ποδοσφαιρικό αγώνα του να λαμβάνει χώρα στις 19 Ιουλίου, πριν από 909 ημέρες. Ο Σεβέ αυτή τη στιγμή ζει στη Γαλλία, αφότου έμεινε ελεύθερος από τις “καρακάξες” το περασμένο καλοκαίρι. Οι αποτυχημένοι δανεισμοί σε Σεντ Ετιέν, Σίβασπορ και Μπούρσασπορ άφησαν τον μέσο με λίγες επιλογές για το μέλλον του. Τώρα θα μπορούσε να έχει την ευκαιρία να αναζωογονήσει την καριέρα του καθώς εντάσσεται στη Λαμία».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X