ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Xωρίς κόσμο το ματς Κυπέλλου στην Τούμπα

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Xωρίς κόσμο το ματς Κυπέλλου στην Τούμπα
Photo Credits: INTIME

Με ανακοίνωσή του ο ΠΑΟΚ γνωστοποίησε ότι οι αναμετρήσεις με ΟΦΗ (15/01) και ΑΕΚ (19/01) θα διεξαχθούν χωρίς φιλάθλους στην Τούμπα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κεκλεισμένων των θυρών θα πραγματοποιηθεί το ματς με την ΑΕΚ (19/01, 19:00) για το Κύπελλο Ελλάδος , όπως γνωστοποίησαν οι «ασπρόμαυροι», αποφασίζοντας να μην κάνουν χρήση του δικαιώματος για την παρουσία 1.000 φιλάθλων στην Τούμπα.

Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση, ο ΠΑΟΚ «αδυνατεί να ανακαλύψει έναν δίκαιο τρόπο να επιλέξει ουσιαστικά τους «τυχερούς».

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με δεδομένη την παράταση του μέτρου για περιορισμό των φιλάθλων στο ανώτατο όριο των 1000, δηλώνει πως αδυνατεί να ανακαλύψει έναν δίκαιο τρόπο να επιλέξει ουσιαστικά τους «τυχερούς».

Προκειμένου να αποφύγουμε δικαιολογημένα παράπονα και περαιτέρω άδικους διαχωρισμούς, αποφασίσαμε οι προσεχείς αγώνες με ΟΦΗ και ΑΕΚ να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Ευελπιστούμε σύντομα να μην υπάρχει λόγος για περιορισμούς και διαχωρισμούς και όλοι μαζί να ζήσουμε νίκες, χαρές και συγκινήσεις στη γεμάτη Τούμπα».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X