Ημιτελικοί-φωτιά απόψε στο League Cup Αγγλίας και το Super Cup Ισπανίας

Ημιτελικοί-φωτιά απόψε στο League Cup Αγγλίας και το Super Cup Ισπανίας

Λίβερπουλ-Άρσεναλ και Ατλέτικο Μαδρίτης-Αθλέτικ Μπιλμπάο με πλήθος επιλογών από το Pamestoixima.gr και μεγάλα δώρα για χιλιάδες νικητές με το Weekly Fest

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε με 3-2 στην παράταση τη Μπαρτσελόνα στον πρώτο ημιτελικό του Super Cup Ισπανίας και προκρίθηκε στον τελικό της Κυριακής. Απόψε θα μάθει ποια θα είναι η αντίπαλός της στη διεκδίκηση του τροπαίου. Στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, στις 21:00, διεξάγεται ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Στο League Cup της Αγγλίας η Τσέλσι πήρε το εισιτήριο για τον τελικό. Θα χρειαστεί όμως να περιμένει μία εβδομάδα για να μάθει ποια θα αντιμετωπίσει. Κι αυτό γιατί σήμερα (21:45) στο Anfield γίνεται ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ της Λίβερπουλ και της Άρσεναλ. Η ρεβάνς διεξάγεται την επόμενη Πέμπτη στο Emirates.

Πολλαπλά σκορ και τριάδα με ενισχυμένη απόδοση

Οι αγώνες Ατλέτικο Μαδρίτης-Αθλέτικ Μπιλμπάο και Λίβερπουλ-Άρσεναλ παίζονται με 0% γκανιότα στο Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους. Για τους 2 ημιτελικούς του Super Cup Ισπανίας και του League Cup Αγγλίας το Pamestoixima.gr έχει ετοιμάσει πλήθος ειδικών στοιχημάτων για τους σκόρερ, τα γκολ, τις κάρτες, τα κόρνερ.

Με ενισχυμένη απόδοση προσφέρονται τα πολλαπλά σκορ 3-1, 2-2 και 1-2 στο ντέρμπι Λίβερπουλ-Άρσεναλ και η τριάδα με τα Over 5,5 κόρνερ της Λίβερπουλ, τα Over 1,5 γκολ της Μίλαν στον αγώνα του Κυπέλλου Ιταλίας με την Τζένοα και τη νίκη στο 1ο ημίχρονο της Ατλέτικο Μαδρίτης στο ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει και την προωθητική ενέργεια January+ στα Virtual+ για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Έπαθλα άνω των 40.000 ευρώ για 5.352 νικητές του Weekly Fest

Στο Pamestoixima.gr το παιχνίδι αποκτά άλλη αξία με το Weekly Fest. Οι παίκτες του Pamestoixima.gr με κάθε ποντάρισμα μαζεύουν συμμετοχές και κάθε Δευτέρα διεκδικούν ασύλληπτα δώρα.

Την προηγούμενη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου η κλήρωση του Weekly Fest ανέδειξε 5.352 τυχερούς με συνολικά έπαθλα αξίας άνω των 40.000 ευρώ.

Η Δευτέρα είναι πλέον και επίσημα η αγαπημένη μέρα των παικτών του Pamestoixima.gr. Η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο στο Pamestoixima.gr με εγγυημένα έπαθλα και έως 16.416 νικητές κάθε εβδομάδα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X