Όταν φέρνεις... Νταντσένκο, το(υς) πληρώνεις πραγματικά ακριβά

Όταν φέρνεις... Νταντσένκο, το(υς) πληρώνεις πραγματικά ακριβά
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog για τη μεταγραφική λογική που θα πρέπει να έχει η ΑΕΚ...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προφανώς και δεν μπορείς να αισθάνεσαι ποτέ σίγουρος ότι μία μεταγραφή θα σου… βγει. Αλλά εξίσου προφανώς, αναλόγως με την επιλογή που κάνεις, μειώνεις ή αυξάνεις και το ρίσκο μιας μεταγραφικής κίνησης.

Η ΑΕΚ έχει δώσει χρήματα για μεταγραφές και μάλιστα αρκετά. Για παράδειγμα, από πέρυσι τέτοια εποχή, έχει δαπανήσει δύο εκατομμύρια, μόνο για τη θέση του δεξιού μπακ, με τον Μισελέν, τον Ρότα και τον Νταντσένκο. Για τον τελευταίο θυμίζω, ότι πλήρωσε και δύο ομάδες! Και σήμερα, η ΑΕΚ δεν νιώθει και ιδιαίτερως ασφαλής ότι έχει βρει τον βασικό δεξιό μπακ που θα ήθελε.

Αν πιάσουμε ονόματα και άλλων παικτών που ήρθαν και δεν… ακούμπησαν, αλλά που η ΑΕΚ τους χρυσοπλήρωσε, θα στεναχωρηθούμε και δεν είναι αυτός ο στόχος της σημερινής αρθρογραφίας. Η ουσία είναι ότι η ΑΕΚ θα πρέπει να πηγαίνει σε πιο σίγουρες μεταγραφές, γιατί αλλιώς μετά και… μπαίνει μέσα οικονομικά και δυσκολεύεται να ξεφορτωθεί τον κάθε Νταντσένκο και δεν έχει κερδίσει και το παραμικρό αγωνιστικά.

Το θέμα είναι να επιλέγονται όσο το δυνατόν πιο καλοί και ποιοτικοί παίκτες και στη συνέχεια το κλαμπ να τους διαχειρίζεται σωστά. Γιατί έχει κι αυτό πολύ μεγάλη σημασία. Είδαμε παίκτες κλάσης τα προηγούμενα χρόνια, που από κάποια στιγμή και μετά, ξενέρωσαν, έφυγαν και εκεί που πήγαν, έδειξαν την ποιότητά τους.

Η ΑΕΚ δεν χρειάζεται να έχει ρόστερ… 40 παικτών και να πληρώνει τα μαλλιά της κεφαλής της για μετριότητες. Προτιμότερο να μην φέρνει καν τέτοιους παίκτες και να επενδύει σε παιδιά δικά της (ειδικά τώρα που υπάρχει και ο προθάλαμος της ΑΕΚ Β’).

Αλλά το καλύτερο απ’ όλα είναι να έχει δύο παίκτες επιπέδου ανταγωνιστικής ΑΕΚ για κάθε θέση. Για παράδειγμα, μπορεί εγώ να θέλω δύο μεταγραφές μέσα στον Γενάρη, αλλά αν είναι να μου φέρεις, όχι δύο, αλλά έξι… Νταντσένκο, προτιμώ να μου φέρεις μόνο έναν… Άμραμπατ!

Τώρα, όσον αφορά στο που βρισκόμαστε χρονικά, νομίζω ότι είναι και θεμιτό, αλλά και θετικό για την ΑΕΚ, να μπορεί να απαλλαχθεί από κάποια… βαρίδια τύπου Νταντσένκο και τύπου Ινσούα. Και διαφωνώ κάθετα με όσους λένε, ότι τον κόσμο δεν πρέπει να τον απασχολούν το πόσα λεφτά θα δίνονται, αρκεί να γίνονται μεταγραφές.

Και βέβαια θέλουμε και πρέπει να μας ενδιαφέρει, τα λεφτά της ΑΕΚ να πιάνουν τόπο. Και δεν γίνεται να μας χαροποιεί όταν καταλήγουν σε μετριότητες και σε… παλτά. Καλό είναι λοιπόν να ξεμπερδεύει η ΑΕΚ με συμβόλαια που τη βαραίνουν και που δεν της προσφέρουν τίποτα. Αυτό που με… καίει εμένα, είναι παράλληλα, να έχουμε και την άφιξη μιας χαφάρας. Εκεί δεν πρέπει να γίνει… έκπτωση, εκεί δεν πρέπει να πάμε σε στοίχημα και σε ρίσκο.

Υ.Γ.: Τι είναι τώρα αυτό με τις ενοχλήσεις στη μέση του Αραούχο; Για να μας λούζει κρύος ιδρώτας;

Υ.Γ.2.: Μπράβο και φτου, φτου μην τα ματιάσουμε, τα παλικάρια του Οφρυδόπουλου.

Υ.Γ.3.: Α, ρε Κομπότη! Τι το ήθελες να το πεις εκείνο το 2013; Μπροστά σου, μια ζωή, θα το βρίσκεις από την ΑΕΚ. Κι από την ΑΕΚ Β’ ενίοτε…

Υ.Γ.4.: Το θέμα δεν είναι τι και πόσα πέναλτι, δόθηκαν στον ΠΑΟΚ. Το θέμα είναι πως είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο ότι στην ΑΕΚ, οι διαιτητές δεν δίνουν ούτε τον… πυρετό τους. Μόνο στην ΑΕΚ!

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X