Ένα ακόμη τρίποντο για την ΑΕΚ - Επικράτησε με 14-7 του Νηρέα στο Χαλάνδρι

Ένα ακόμη τρίποντο για την ΑΕΚ - Επικράτησε με 14-7 του Νηρέα στο Χαλάνδρι
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ επικράτησε με 14-7 του Νηρέα στο Χαλάνδρι για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις της.

Τα κορίτσια της Κικής Λιόση μετά το «διπλό» στη Λάρισα πήραν ένα ακόμη σημαντικό τρίποντο και παραμένουν στην 4η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς. Πλέον στις τάξεις του «Δικεφάλου» στρέφουν την προσοχή τους στο μεγάλο ντέρμπι που ακολουθεί καθώς το Σάββατο υποδέχονται τον Ολυμπιακό, σε ένα παιχνίδι που θέλουν να τεστάρουν τις δυνάμεις τους. Η ΑΕΚ έφτασε με σχετική άνεση στην τελική επικράτηση με την Κική Λιόση μάλιστα να δίνει χρόνο συμμετοχής στις μικρές αθλήτριες που άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.

Ανέβασε …στροφές στην επανάληψη

Σε ότι αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι παρά το αρχικό 1-0, η ΑΕΚ απάντησε με τέρματα των Πασκάλε και Κώτσια και πήρε το προβάδισμα με 2-1. Η ΑΕΚ ανέβασε στροφές στη β’ περίοδο και με δύο τέρματα της Στρατιδάκη, ξέφυγε στο σκορ με 1-4. Η ομάδα του Χαλανδρίου μείωσε σε 3-4, όμως τα γκολ των Κάσσαρη και Μαστρόκαλου, έφεραν εκ νέου την «Ένωση» στο +3 (3-6).

Πασκάλε και Κοβάσεβιτς έδωσαν «αέρα» 5 τερμάτων στην ΑΕΚ (3-8). Η ομάδα της Κικής Λιόση ήταν ιδιαίτερα εύστοχη στην επίθεση και έτσι βρήκε ακόμα 3 γκολ, με τις Κώτσια και Ευδοκία Τσιμάρα (4-11). Η τελευταία περίοδος ήταν πλέον τυπική και η ΑΕΚ έφτασε με άνεση στο τελικό 14-7.

Νηρέας Χαλανδρίου – ΑΕΚ 7-14

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-4, 1-5, 3-3.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Νίκος Καραμάνης): Πουλοπούλου, Δασκαλάκη, Παπαφιλίπου, Γιαμπασάκου 1, Κονταλέξη, Κόλλια 4 , Μπινιάρη ,  Κωνσταντοπούλου 2, Ρουσάκη, Κατσιάνου, Ψικάκου, Αρβανιτάκη, Στασινού, Καραχάλιου.

ΑΕΚ (Κική Λιώση): Τσουρή, Πασκάλε 3, Κάσσαρη 1, Λούδη , Γαβαλά, Μαστρόκαλου 1, Μιχαηλίδου, Στρατιδάκη 2, Κώτσια 2, Τσιμάρα Ευφ., Τσιμάρα Ευδ. 3, Γροζοπούλου, Αρχοντάκη, Κοβάσεβιτς 2, Βαμβακάρη.

 

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X