«Καθαρίζει» από τον κορωνοϊό η Μπάγερν

«Καθαρίζει» από τον κορωνοϊό η Μπάγερν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βαθιά «ανάσα» πήρε σήμερα ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, βλέποντας έξι ποδοσφαιριστές της Μπάγερν να επιστρέφουν στις προπονήσεις, έχοντας «καθαρίσει» με τον κορωνοϊό.

Ο αρχηγός Μάνουελ Νόιερ, οι Λιρόι Σανέ, Νταγιό Ουπαμεκανό και Αλφόνσο Ντέιβις, καθώς και οι Τανγκί Νιανζού και Ομάρ Ρίτσαρντς, επανήλθαν στο προπονητικό πρόγραμμα και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους ενόψει του σαββατιάτικου (15/1) εκτός έδρας αγώνα με την Κολωνία.

Οι Βαυαροί ηττήθηκαν την περασμένη εβδομάδα 2-1 από τη Γκλάντμπαχ, έχοντας συνολικά εννέα ποδοσφαιριστές εκτός λόγω covid-19. Πέραν των έξι προαναφερθέντων, στις προπονήσεις έχουν έκτοτε επιστρέψει και οι Γάλλοι Κίνγκσλεϊ Κομάν (που νωρίτερα σήμερα υπέγραψε νέο συμβόλαιο) και Κορεντέν Τολισό και ο μόνος που παραμένει σε κατ΄οίκον απομόνωση είναι ο συμπατριώτης τους Λούκα Ερναντέζ.

Ο Νάγκελσμαν δεν υπολογίζει στα πλάνα του για την επερχόμενη αναμέτρηση της Bundesliga τους Ερικ Μαξίμ Τσούπο-Μότινγκ και Μπούνα Σαρ, που έχουν υποχρεώσεις στο Κόπα Αφρικα με το Καμερούν και τη Σενεγάλη αντίστοιχα, καθώς και τον Λέον Γκορέτσκα, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X