Ινσούα: Κοντά στη λύση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ

Ινσούα: Κοντά στη λύση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Εμάνουελ Ινσούα ετοιμάζεται να αποχωρήσει και επίσημα από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Εμάνουελ Ινσούα τελειώνει από την ΑΕΚ.

Χθες βράδυ υπήρξε συζήτηση ανάμεσα στις δύο πλευρές και όλα δείχνουν ότι οδεύουν για λύση του συμβολαίου του. Ο 30χρονος Αργεντινός μπακ ετοιμάζεται να υπογράψει για δύο χρόνια στη Βελέζ Σάρσφιλντ, με την οποία είχε δώσει ήδη τα χέρια.

Μόλις πάρει την ελευθέρας στα χέρια του και επίσημα ο Ινσούα θα αποτελεί ως τον Δεκέμβριο του 2023 παίκτης της Βέλεζ Σάρσφιλντ.

Κάπως έτσι πέφτουν οι τίτλοι τέλους στη σχέση της ΑΕΚ με τον Ινσούα, με τους κιτρινόμαυρους να αφαιρούν από πάνω τους ένα σημαντικό οικονομικό «αγκάθι» καθώς ο Αργεντινός μπακ δεν υπολογιζόταν και είχε συμβόλαιο για ακόμα ενάμιση χρόνο με ετήσιες απολαβές 400.000 ευρώ. Μένει πλέον να οριστικοποιηθεί, ενώ βρισκόμαστε σε αναμονή και με την επικείμενη αποχώρηση του Όλεγκ Νταντσένκο με τη μορφή δανεισμού στη Ζόρια καθώς οι επαφές ήταν πολύ προχωρημένες τελευταία. Ο Ινσούα αποχωρεί από την ΑΕΚ έχοντας πραγματοποιήσει 19 εμφανίσεις και μετρώντας μια ασίστ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X