ΑΕΚ: Ο απολογισμός του πρώτου γύρου στο γυναικείο ποδόσφαιρο

ΑΕΚ: Ο απολογισμός του πρώτου γύρου στο γυναικείο ποδόσφαιρο
Photo Credits: INTIME

Τι σχολίασε ο προπονητής της ΑΕΚ, Χρήστος Χριστόπουλος γα την πορεία της ομάδας στις πρώτες αγωνιστικές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δυναμικά ξεκίνησε φέτος την πορεία της στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου γυναικών η ΑΕΚ.

Με την διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρους του 5ου ομίλου όπου συμμετέχει η «Ένωση» για πρώτη φορά στην ιστορία της. Οι «κιτρινόμαυρες» στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων πετυχαίνοντας τέσσερις νίκες ενώ μια αγωνιστική είχαν ρεπό. Εξίσου εντυπωσιακό είναι το μηδέν παθητικό ενώ πέτυχαν συνολικά 29 γκολ.

Ο προπονητής Χρήστος Χριστόπουλος έκανε στην επίσημη σελίδα του τμήματος, τον απολογισμό των πρώτων αγωνιστικών τονίζοντας πως η ομάδα παρουσιάστηκε καλύτερη από παιχνίδι σε παιχνίδι: «Ο χρόνος προετοιμασίας μιας νέας ομάδας σε όλα τα πεδία για την έναρξη του πρωταθλήματος  ήταν περιορισμένος. Η μετάβαση από την απραξία λόγω covid στην ποδοσφαιρική πραγματικότητα έγινε με συγκεκριμένο πρόγραμμα προετοιμασίας με βάση την κατάσταση των αθλητριών» ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια ο προπονητής της ΑΕΚ επισήμανε: «Η πρώτη αγωνιστική για εμάς ήταν ένα στοίχημα για να δούμε πως θα παρουσιαστούμε. Μετά από ένα αγχωτικό παιχνίδι πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης με γκολ της Μοσκοφίδου.  Μια αθλήτρια που αποκτήθηκε γι’ αυτό το σκοπό. Με τον καιρό και την εντατική προπόνηση ο ρυθμός της ομάδας μας ανέβαινε. Στο παιχνίδι με την ομάδα του Αγίου Θωμά η ΑΕΚ έδειξε ότι είναι θέμα χρόνου να αρχίσει να παίζει ορθολογικό ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι με την Λήμνο όπως και το παιχνίδι με τον Ακράτητο η ομάδα μας έδειξε ότι πλέον βρίσκεται σε πορεία πρωταθλητισμού. Το μεγαλύτερο κέρδος είναι η απόδοση  αθλητριών χωρίς μεγάλες εμπειρίες. Η Χριστίνα Πόλλου, Ραφαέλα Μουντανάρη, Ειρήνη Αμούργη, Τζούλια Μεθενίτη και Ασπα Τσούνη έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει. Το τέλος του πρώτου γύρου μας βρίσκει στην πρώτη θέση αλλά δυστυχώς η αναβολή του πρωταθλήματος λόγω covid, μας αναγκάζει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα ώστε να μην χαθεί ο ρυθμός μας για την συνέχεια του πρωταθλήματος Η διοίκηση, οι υπεύθυνοι του τμήματος και το τεχνικό επιτελείο συνεργάζονται και από  τώρα έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός της επόμενης περιόδου».

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X