
Μπορεί να μην συμφωνούν με τη διεξαγωγή του Super Cup επί αραβικού εδάφους, ωστόσο, οι Ρεάλ και Μπαρτσελόνα έχουν ήδη γεμίσει τα ταμεία τους και μόνο με την παρουσία τους εκεί.
Οι «μερένγκες» και οι «μπλαουγκράνα» διεκδικούν το Super Cup Ισπανίας… στην Σαουδική Αραβία και τουλάχιστον από οικονομικής άποψης έχουν φροντίσει να έχουν τεράστιο όφελος.
Όπως αναφέρει η MundoDeportivo, οι δύο αντίπαλοι έχουν ήδη εξασφαλίσει 6,8 εκατομμύρια ευρώ για την παρουσία τους στο παιχνίδι για το ισπανικό Super Cup και όποια ομάδα θριαμβεύσει, θα φτάσει σε σύνολο εσόδων τα 12 εκατομμύρια ευρώ!
Σημειώνεται πως η Μπαρτσελόνα απλά και μόνο επειδή ήταν φιναλίστ στο Super Cup του 2021, είχε λάβει 1,4 εκατομμύρια και τώρα έχει «τσεπώσει» ήδη περίπου τα πενταπλάσια!
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Οι απομακρύνσεις και ο «Μήτσι»!
- «OPAP Arena – Αγιά Σοφιά»: Ξεκινά το όνειρο! – Την επόμενη εβδομάδα τα διαρκείας, ανοιχτό ακόμα και για φιλικό!
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Κώστας Τσίλης: «Το αυτονόητο και το αισιόδοξο» (VIDEO)
- ΑΕΚ: Έκλεισαν οι αποχωρήσεις, έρχεται πρώτος ο Αλβες



Η νοοτροπία της ΑΕΚ περιμένουμε να αλλάξει

Ντέμης: Η καλύτερη 11άδα και ο καλύτερος προπονητής για φέτος (VIDEO)

Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης: Ο χορός… 1,6 δις στο χορτάρι του «Σταντ ντε Φρανς» – Ο τελικός του Champions League σε αριθμούς

Νύχτα θρίλερ για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου – «Παραλίγο να τον σκοτώσουν»

Μήνου: «Ψέματα, κοροϊδία, χωρίς τον Μπάγεβιτς η ΑΕΚ δεν θα πετύχαινε τίποτα»