«Οι επαφές του Ποκετίνο με την Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζονται»

«Οι επαφές του Ποκετίνο με την Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζονται»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μαουρίσιο Ποκετίνο συνεχίζουν να είναι σε διαπραγματεύσεις, οι οποίες όπως όλα δείχνουν δεν σταμάτησαν ποτέ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «La Parisien», ο Αργεντινός τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να βρίσκεται μεταξύ των ονομάτων που εξετάζουν οι ιθύνοντες των «κόκκινων διαβόλων» για την επόμενη μέρα, καθώς όπως όλα δείχνουν ο Ραλφ Ράνγκνικ έχει χάσει τα αποδυτήρια με συνέπεια η κρίση που υπάρχει στα αποδυτήρια να κορυφώνεται.

Ο προπονητής της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας φέρεται να είναι αυτός που έχει κερδίσει έδαφος, έναντι του Έρικ Τεν Χαγκ, με την διοίκηση της Γιουνάιτεντ να «κλείνει» περισσότερο προς αυτόν.

Ωστόσο, η υπόθεση του Ποκετίνο μόνο εύκολη δεν είναι καθώς ο ίδιος έχει συμβόλαιο με την Παρί μέχρι το 2023 και αναζητά τρόπο προκειμένου να απεμπλακεί από την γαλλική ομάδα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X