Ο Κλάτενμπεργκ έχει μοναδικό στήριγμα τον Ολυμπιακό

Ο Κλάτενμπεργκ έχει μοναδικό στήριγμα τον Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για τον Άγγλο αρχιδιαιτητή τα... ψωμιά του οποίου είναι... μετρημένα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πως τα φέρνει τελικά η ρουφιάνα η ζωή ε; Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ να έχει μοναδικό στήριγμα τον… Ολυμπιακό και να τα ακούει τώρα και από τον Παναθηναϊκό.

Ήταν 17 Ιουλίου του 2020, όταν ο Άγγλος πρώην ρέφερι με τις «ευλογίες» των τεσσάρων του ελληνικού ποδοσφαίρου (ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και Πάοκ), πήρε τη θέση του Μέλο Περέιρα, και ανέλαβε τη θέση του αρχιδιαιτητή για την επόμενη διαετία.

Όλοι αντιμετωπίσαμε με θετικό τρόπο την πρόσληψή του, διότι ελπίζαμε ότι θα μπορούσε να αλλάξει την κατάσταση. Δε θα βιώναμε όσα βιώσαμε με τον Πορτογάλο που εξυπηρετούσε ασπρόμαυρα συμφέροντα και είχε έρωτες στη… Θεσσαλονίκη (κυριολεκτικά και μεταφορικά) και θα βελτίωνε την ελληνική διαιτησία.

Πριν ξεκινήσει καν τα καθήκοντά του, ο Ολυμπιακός ως γνήσιος Ωλημπειακώς απέσυρε την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του και δεν βγήκε ΠΟΤΕ να πει ξανά, ότι τον εμπιστεύεται. Προσπάθησε όμως και πέτυχε να περάσει αυτά που ήθελε. Αυτό έχει αποδειχθεί από τους ορισμούς και τις βόλτες με συγκεκριμένες παρέες -συμπτωματικά και εδώ και… γυναικείες- στο λιμάνι του Πειραιά.

Ακολούθησε ο Πάοκ, ο οποίος λίγους μήνες αργότερα, έκανε ότι και ο Ολυμπιακός. Απέσυρε και αυτός την εμπιστοσύνη του από το πρόσωπο του Άγγλου αρχιδιαιτητή. Και προ ημερών ήρθε και ο Παναθηναϊκός να κάνει το ίδιο. Αν και επισήμως δεν υπάρχει τοποθέτηση, παρά μόνο μία αιχμή για τη διαιτησία, υπάρχει το ρεπορτάζ από τους κύκλους του «τριφυλλιού» που αναφέρει ότι θέλουν να τελειώσει.

Όλη αυτή τη διετία, η ΑΕΚ έχει κάνει ιώβεια υπομονή. Κάποιοι βεβαίως θεωρούν ότι είμαστε κορόιδα που δεν αντιδρούμε, αλλά ας δούμε τα πράγματα λίγο ψύχραιμα. Υπάρχουν πολλά ματς που έχουν γίνει όργια εις βάρος της ΑΕΚ ακόμα και με VAR. Φέτος υπάρχουν δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα. Το ματς στο Ηράκλειο και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αν δεν είχε μετρήσει το παράνομο πρώτο γκολ του ΟΦΗ, η ΑΕΚ που εγκλημάτησε στο Ηράκλειο θα ήταν στο -7 αυτή τη στιγμή. Και αν είχε καταλογιστεί το πέναλτι του Μασούρα στον Βράνιες και το πέναλτι που έκανε ο ίδιος παίκτης στον Φατιόν, ίσως, λέμε ίσως η απόσταση από την κορυφή να ήταν μικρότερη.

Στο φετινό πρωτάθλημα δεν υπάρχει φάση που να έχει αδικηθεί ο Ολυμπιακός και ο Πάοκ. Καμία. Σε αντίθεση με την ΑΕΚ. Παρόλα αυτά η ΑΕΚ που και πέρσι την είχαν περάσει πριονοκορδέλα, αλλά είχε μαύρα χάλια, δεν έχει πάρει θέση για τον Άγγλο.

Αυτό που αντιλαμβάνομαι εγώ, είναι ότι δεν το έκανε γιατί δε θα κέρδιζε τίποτα. Και να απέσυρε την εμπιστοσύνη της ο Άγγλος θα έμενε εδώ μέχρι το τέλος της σεζόν. Όταν και θα κληθούν να αποφασίσουν όλοι τι θα γίνει. Εκεί λοιπόν η ΑΕΚ δεν πιστεύω ότι υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο να στηρίξει τον Κλάτενμπεργκ και θα στρωθεί ο δρόμος για την αποχώρησή του.

Τι μπορεί να γίνει για να ανατραπούν τα δεδομένα; Ο Άγγλος έχει μόνο μία ψήφο στήριξης. Αυτή του Ολυμπιακού. Ο οποίος όπως προανέφερα δεν έχει πει ότι έχει αλλάξει γνώμη και τον στηρίζει, αλλά το κάνει με εξαιρετικά πρόστυχο τρόπο μέσα από την αρθρογραφία των ερυθρόδερμων ΜΜΕ.

Αν λοιπόν ο Αλαφούζος και ο Παναθηναϊκός και ο Σαββίδης και ο Πάοκ, κάνουν μία μεγαλοπρεπέστατη κωλοτούμπα, τότε ο Κλάτενμπεργκ ενδέχεται να μείνει. Αν δεν θα του κουνήσουμε μαντίλι. Και δε θα λείψει σε κανένα.

Απλά θα έχει μεγάλη πλάκα να δούμε πως οι εξπέρ στην κωλοτούμπα κάτοικοι Πειραιά θα επιχειρήσουν να τον στηρίξουν. Πιθανότατα μέσω Κυβέρνησης και Αυγενάκη. Ε ας τον πληρώσει ο Βαγγέλης και ο Λευτεράκης. Για να γίνει το ξεβράκωμα ακόμα πιο μεγάλο!

Μεταγραφικά υπάρχει δυστυχώς καθυστέρηση

Πάμε τώρα και στα καθαρά κιτρινόμαυρα. Το ημερολόγιο δείχνει πλέον 12/1/2022. Η ΑΕΚ βάσει των αναγκών που έχει και τις ξέρουμε από τον περασμένο Οκτώβριο, όφειλε να βρει έναν χαφ και να τον φέρει νωρίς.

Δυστυχώς, δεν το έχει κάνει. Ίσως να είναι οικονομικοί οι λόγοι, ίσως οι διαπραγματεύσεις σε αυτό το χρονικό διάστημα να είναι πιο δύσκολες, αλλά η ουσία είναι ότι από την εποχή του Γιόχανσον και του Κρστίτσιτς έχει η ΑΕΚ να λειτουργήσει έγκαιρα.

Και μπορεί ο Σέρβος να μην έπιασε, αλλά ο τρόπος που είχε κινηθεί ήταν σωστός. Στις 4 Γενάρη τον είχε ανακοινώσει. Αυτό θα έπρεπε να γίνει και τώρα. Από την άλλη οι άνθρωποι του Δικεφάλου υποστηρίζουν ότι υπάρχει χρόνος και ότι τώρα ο πήχης είναι πολύ πιο ψηλά και απαγορεύεται να κάνουν λάθος. Το δέχομαι. Αλλά το ίδιο έγινε και πέρσι και τελικά για δεξί μπακ πήραμε τον Νταντσένκο, τον οποίο ακόμα επισήμως δεν έχουμε ξεφορτωθεί.

Μακάρι, το εύχομαι πραγματικά να είμαστε στο σωστό δρόμο και να μη λαθέψουμε ξανά. Παίκτες έχουν προταθεί πάρα πολλοί. Η λίστα είναι πολύ μεγάλη. Η ουσία είναι να κάνουμε τη σωστή επιλογή. Και ας αργήσουμε λίγο ακόμα. Όσο όμως ο χρόνος πιέζει, το παρελθόν έχει δείξει ότι οι πιθανότητες να κάνεις λάθος είναι μεγαλύτερες. Μακάρι, το επαναλαμβάνω, να διαψευστώ…

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X