ΑΕΚ: Ετοιμος ο Τσούμπερ, εκτός προπόνησης ο Στάνκοβιτς

Ο Τσούμπερ επιστρέφει στην Αθήνα για εξετάσεις
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για το ματς με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ την Κυριακή το μεσημέρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μετά την αναβολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για το ματς της Κυριακής (17:15) με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ.

Το θετικό για την ΑΕΚ είναι ότι τα τεστ κορονοϊού την Τρίτη ήταν όλα αρνητικά και τα επόμενα είναι προγραμματισμένα για την Παρασκευή. Από εκεί θα κριθεί επί της ουσίας και ποιούς παίκτες θα έχει στη διάθεση του ο Αργύρης Γιαννίκης.

Το θετικό είναι για τον ομογενή προπονητή ότι ο Στίβεν Τσούμπερ προπονείται κανονικά και μάλιστα έπαιξε κανονικά στο διπλό στα Σπάτα. Από αυτό ήταν εκτός ξανά ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ο οποίος συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα μιας και δεν είναι απόλυτα έτοιμος να επιστρέψει.

Αν ο Τσούμπερ είναι απόλυτα έτοιμος θα επιστρέψει στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ενώ για το τέρμα πρώτη επιλογή παραμένει ο Παναγιώτης Τσιντώτας που έχει παίξει στα τελευταία 4 ματς πρωταθλήματος με πολύ καλή παρουσία.

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X