Τσάβι: «Ο ημιτελικός του Super Cup με τη Ρεάλ θα είναι ένα... διαγώνισμα για εμάς»

Τσάβι στους παίκτες του: «Επαναφέρατε την περηφάνια στους οπαδούς»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντες, τόνισε πως η ομάδας του έχει μπροστά της ένα «διαγώνισμα» στο μεγάλο clasico της Τετάρτης (12/01) με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στον πρώτο ημιτελικό του Super Cup Ισπανίας, που θα διεξαχθεί στη Σαουδική Αραβία.

«Θα είναι ένα σημαντικό σημείο στη σεζόν. Αν νικήσουμε στο clasico, θα μας φέρει στον τελικό και θα φέρει ακόμη μεγαλύτερη πίστωση χρόνου στο πρότζεκτ μας. Για την ώρα βάζουμε στην άκρη τη LaLiga και επικεντρωνόμαστε σε μία σπουδαία διοργάνωση. Είναι ένας τίτλος» τόνισε ο Τσάβι στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη (11/01) στο Ριάντ.

Και πρόσθεσε για το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του: «Σίγουρα χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για εμάς. Η Μπαρτσελόνα πρέπει να είναι πάντα ανταγωνιστική. Για εμάς το ματς της Τετάρτης (σ.σ. 12/01) είναι σαν… διαγώνισμα.

Εχω ζήσει πάρα πολλά και διαφορετικά clasico σαν παίκτης. Ορισμένες φορές η Μπαρτσελόνα ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί, αλλά δεν κέρδιζε. Και σε αντίθετες καταστάσεις νικήσαμε στο Σαντιάγο Μπερναμπέου σε πολύ δύσκολες στιγμές για εμάς.

Το αυριανό ματς θα είναι απρόβλεπτο και θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε στο γήπεδο το στυλ παιχνιδιού μας και να είμαστε αυτοί που πρέπει. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα έχουμε την ομάδα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση τόσο γι’ αυτό το ματς, όσο κι αυτά που έρχονται στην ισπανική Λίγκα».

Ο Τσάβι θα έχει πλέον στη διάθεσή του τον Άνσου Φάτι, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αλλά και τους Πέδρι και Φεράν Τόρες που επέστρεψαν σε δράση, ξεπερνώντας τον κορονοϊό.

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X