Η ΑΕΚ συζητά τον δανεισμό του Μπαρμπόσα για 1,5 χρόνο - Τρέχει για μεταγραφή άμεσα

Η ΑΕΚ συζητά τον δανεισμό του Μπαρμπόσα για 1,5 χρόνο - Τρέχει για μεταγραφή άμεσα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ κινείται για την μεταγραφική της ενίσχυση με τον Ντανίλο Μπαρμπόσα σε πρώτο πλάνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρώτο 10ημερο του Ιανουαρίου έφυγε και η ΑΕΚ δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε μεταγραφή μέσου, με τον Ντανίλο Μπαρμπόσα να παραμένει στο τραπέζι.

Ο Βραζιλιάνος χαφ επέστρεψε στη Γαλλία, όμως αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα μείνει στο ρόστερ της Νις -το ακριβώς αντίθετο δηλαδή- από τη στιγμή που η γαλλική ομάδα θα ήθελε… ιδανικά να κρατήσει ένα μεγάλο ποσοστό των δικαιωμάτων του και να μην τον παραχωρήσει ξανά ως δανεικό.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θεωρούν πως ο Μπαρμπόσα είναι ποδοσφαιριστής που εφόσον αποκτηθεί μπορεί να «δέσει» αμέσως με την υπόλοιπη ομάδα και να δώσει λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν στην μεσαία γραμμή.

Η προοπτική της ΑΕΚ για τον Μπαρμπόσα

Πρόθεση της ΑΕΚ είναι η απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου με τη μορφή συνιδιοκτησίας από τη γαλλική Νις ενώ την ίδια στιγμή έχει ως εναλλακτική λύση αυτή του μακροχρόνιου δανεισμού. Δηλαδή να αποκτήσει η ΑΕΚ τον Ντανίλο Μπαρμπόσα δανεικό για 1,5 χρόνο με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2023.

Την ίδια στιγμή οι άνθρωποι της Ενωσης επιθυμούν, και για ψυχολογικούς και για ουσιαστικούς λόγους, να… φορτσάρουν και να κάνουν μεταγραφή ιδανικά μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, είτε πρόκειται για τον Ντανίλο Μπαρμπόσα, είτε για τον μη Ευρωπαίο ποδοσφαιριστή που σας αποκαλύψαμε χθες ότι εξετάζει η ΑΕΚ ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών τους οποίους τσεκάρει ο Δικέφαλος και για τους οποίους υπάρχει το ενδεχόμενο μακροχρόνιου δανεισμού με οψιόν αγοράς.

Μία μεταγραφή που έχει καθυστερήσει αρκετά, μια και άπαντες εντός του συλλόγου γνωρίζουν την συγκεκριμένη ανάγκη από τις αρχές Δεκεμβρίου.

Και αυτή η καθυστέρηση ρισκάρει αρκετά τους στόχους της ΑΕΚ το προσεχές διάστημα…

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X