Χαμός στον «αέρα» του ΣΚΑΪ – Ο Πορτοσάλτε κατηγόρησε τους καθηγητές ότι θέλουν «δύο εβδομάδες καθισιό»

Χαμός στον «αέρα» του ΣΚΑΪ – Ο Πορτοσάλτε κατηγόρησε τους καθηγητές ότι θέλουν «δύο εβδομάδες καθισιό»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O… κακός χαμός έγινε το πρωί, στην ενημερωτική εκπομπή του Σκάϊ «Σήμερα», με τον δημοσιογράφο του σταθμού Άρη Προτοσάλτε να κατηγορεί τους εκπαιδευτικούς, στο πρόσωπο του Γραμματέα της ΟΛΜΕ Νίκου Παπαχρήστου, ότι θέλουν δύο εβδομάδες καθισιό, γι αυτό αντιδρούν στην επιστροφή των μαθητών στα σχολεία μετά τις εορτές των Χριστουγέννων.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν ο εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών υποστήριξε ότι η επιστροφή στα θρανία θα μπορούσε να γίνει δύο εβδομάδες αργότερα, προκειμένου να υπάρξει αποκλιμάκωση, της παραλλαγής Όμικρον του κορονοϊού.

Τότε ο Άρης Προτοσάλτε τον ρώτησε αν είναι έτοιμοι για τηλεκπαίδευση, με τον κ. Παπαχρήστο να λέει οτι η πρόταση που διατυπώνει προβλέπει παράταση του έτους, με αποτέλεσμα οι τόνοι να ανέβουν, με τον γνωστό δημοσιογράφο να λέει:

«Δύο εβδομάδες καθισιό. Εσείς (σ.σ. οι εκαπιδευτικοί) δε θέλετε ούτε μάθημα, ούτε τηλεκπαίδευση, δύο εβδομάδες παράταση στις διακοπές θέλετε».


ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X