Κίνα: Συναγερμός για αναζωπύρωση της πανδημίας

Κίνα: Συναγερμός για αναζωπύρωση της πανδημίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Κίνα ανέφερε σήμερα νέα κρούσματα της εξαιρετικά μεταδοτικής παραλλαγής Όμικρον του κορωνοϊού, καθώς η χώρα αντιμετωπίζει πολλά ξεσπάσματα κρουσμάτων λιγότερο από έναν μήνα πριν από την έναρξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου.

Από την έναρξη της πανδημίας, οι αρχές έχουν εφαρμόσει μια στρατηγική «μηδενικού κορωνοϊού» που συνίσταται στο να κάνουν τα πάντα για να περιορίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο την εμφάνιση νέων κρουσμάτων.

Ωστόσο, σποραδικές αναζωπυρώσεις καταγράφονται τακτικά τους τελευταίους μήνες και η χώρα αυξάνει την επαγρύπνηση καθώς πλησιάζουν οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες (4-20 Φεβρουαρίου).

Στη Σιάν, μια πόλη στο βόρειο τμήμα της Κίνας, 13 εκατομμύρια κάτοικοι βρίσκονται για τρίτη εβδομάδα υπό καθεστώς lockdown, ένα μέτρο που ελήφθη μετά την εμφάνιση δεκάδων κρουσμάτων στα τέλη Δεκεμβρίου.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X