Προπονήθηκε ο Τζόκοβιτς: «Ευγνώμων για τη βίζα, θα μείνω και θα αγωνιστώ στο Australian Open»»

Προπονήθηκε ο Τζόκοβιτς: «Ευγνώμων για τη βίζα, θα μείνω και θα αγωνιστώ στο Australian Open»»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ικανοποίησή του για το γεγονός πως το δικαστήριο ανέτρεψε την απόφαση ακύρωσης της βίζας του εξέφρασε ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ειδικότερα, ο Σέρβος σούπερ σταρ του τένις προχώρησε σε ένα tweet όπου φαίνεται να πραγματοποιεί την προπόνησή του (περίπου τα μεσάνυχτα τοπική ώρα) γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Eίμαι χαρούμενος και ευγνώμων που ο δικαστής ανέτρεψε την ακύρωση της βίζας μου. Παρά τα όσα έχουν συμβεί, θέλω να μείνω και να προσπαθήσω να αγωνιστώ στο Australian Open. Παραμένω συγκεντρωμένος σε αυτό. Πέταξα εδώ για να παίξω σε ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα που έχουμε μπροστά σε καταπληκτικούς οπαδούς».

Μάλιστα, σε ένα δεύτερο ποστάρισμα, το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης αναφέρει: «Για την ώρα δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, πέρα από ευχαριστώ σε όλους όσοι με στηρίζετε σε όλο αυτό και με ενθαρρύνετε να μένω δυνατός».

Μένει να δούμε αν ο υπουργός μετανάστευσης της Αυστραλίας Άλεξ Χοκ… αφήσει τον Νόβακ να μείνει στη χώρα και να παίξει στο πρώτο Grand Slam της σεζόν…

 

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X