Ναδάλ: «Ασχέτως του αν συμφωνώ ή όχι με τον Τζόκοβιτς έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στο Australian Open»

Ναδάλ: «Ασχέτως του αν συμφωνώ ή όχι με τον Τζόκοβιτς έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στο Australian Open»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θέση υπέρ της δικαίωσης του Νόβακ Τζόκοβιτς ασχέτως αν συμφωνεί μαζί του η όχι πήρε ο Ράφα Ναδάλ με δηλώσεις του μετά την απόφαση του δικαστηρίου.

Αρχικά είπε: «Ασχέτως του αν συμφωνώ ή όχι με τον Τζόκοβιτς σε ορισμένα πράγματα, η δικαιοσύνη μίλησε και απεφάνθη ότι έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στο Australian Open και πιστεύω ότι αυτή είναι η πιο δίκαιη απόφαση. Του εύχομαι καλή τύχη».

Και συνέχισε: «Σε προσωπικό επίπεδο θα προτιμούσα να μην παίξει (σ.σ. γέλια)” πρόσθεσε αστειευόμενος ο Ναδάλ συμπληρώνοντας ότι “Μιλάμε για σπορ με μεγάλο ενδιαφέρον γύρω απ’ αυτό σε γενικό επίπεδο, σε οικονομικό, όλα είναι πολύ καλύτερα όταν οι καλύτεροι μπορούν να αγωνιστούν».

Ενώ ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας: «Τα πιο σημαντικά επιστημονικά ιδρύματα στον κόσμο λένε ότι το εμβόλιο είναι ο τρόπος για να σταματήσει αυτή η πανδημία και η καταστροφή που ζούμε τους τελευταίους 20 μήνες».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X