Ψάχνεται για Μπαρτσελόνα ο Κριστιάνο

Ψάχνεται για Μπαρτσελόνα ο Κριστιάνο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν από μερικές ημέρες γράφτηκε στην χώρα της Ιβηρικής στο πλαίσιο της δικής τους… Πρωτοπριλιάς. Μόνο που δεν αποκλείεται τελικά αυτό το απίστευτο σενάριο να έχει τελικά βάση!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η καταλανική εφημερίδα Sport, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος με την επιστροφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (για την ακρίβεια σημειώνεται ότι δεν αντέχει άλλο!) και γι’ αυτό ψάχνει τρόπο να αποχωρήσει όσο πιο σύντομα γίνεται αν και έχει συμβόλαιο ως το 2023.

Ακολούθως τονίζεται ότι είναι πιθανό ο ατζέντης Ζόρζε Μέντες να μιλήσει με την Μπαρτσελόνα, καθώς έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον πρόεδρο του συλλόγου, Ζοάν Λαπόρτα.

Και σημειώνεται, επίσης, στο ίδιο ρεπορτάζ ότι ο Ρονάλντο αποδεικνύει ακόμα και σε αυτή την ηλικία ότι παραμένει ένας μεγάλος σκόρερ, κάτι που χρειάζεται η Μπαρτσελόνα…

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X