Σχολεία: 15.547 τα κρούσματα κορωνοϊού που βρέθηκαν με τα self test

Στις 25 Μαΐου η τελική απόφαση για το αν θα ξανανοίξουν τα Δημοτικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νεότερα στοιχεία για τα κρούσματα κορονοϊού που ανιχνεύθηκαν μέσω των self test σε μαθητές και εκπαιδευτικούς έδωσε το υπουργείο Παιδείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του υπουργείου Παιδείας, έως το πρωί της Δευτέρας (10/1) (τα εσπερινά σχολεία θα τα δηλώσουν αργότερα) βρέθηκαν 15.547 κρούσματα.

Όπως αναφέρει το υπουργείο Παιδείας «αν αυτά τα δυνάμει κρούσματα είχαν κολλήσει σε κοινωνικές δραστηριότητες π.χ. άλλα 10 άτομα το καθένα, τότε θα είχαμε 155.000 κρούσματα».

«Ο έλεγχος στη σχολική κοινότητα είναι ο πιο μαζικός που έχει γίνει στη χώρα από την αρχή της πανδημίας και αποδεικνύεται πολύ αποτελεσματικός», σύμφωνα με το υπουργείο.

Δεύτερο τεστ για όλους το απόγευμα
Υπενθυμίζεται ότι, με βάση το νέο πρωτόκολλο, όλος ο μαθητικός και εκπαιδευτικός πληθυσμός θα κάνει και σήμερα το απόγευμα νέο 2ο τεστ για την προσέλευση αύριο στο σχολείο, και την Πέμπτη 3ο τεστ.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X