Αρχίζει η δίκη για τη Folli Follie: Στο εδώλιο οι Κουτσολιούτσοι και οι συγκατηγορούμενοί τους

Αρχίζει η δίκη για τη Folli Follie: Στο εδώλιο οι Κουτσολιούτσοι και οι συγκατηγορούμενοί τους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια από τις μεγαλύτερες δίκες του νέου έτους αρχίζει σήμερα σε Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας. Πρόκειται για το πολύκροτο οικονομικό σκάνδαλο της Folli Follie με κατηγορούμενα τα τρία μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου και δέκα ακόμη πρόσωπα, που αντιμετωπίζουν σειρά κακουργηματικών κατηγοριών, οι οποίες επισύρουν πολυετείς καθείρξεις.

Η ακροαματική διαδικασία αναμένεται να είναι μακρά, λόγω του μεγάλου αριθμού των κατηγορουμένων, των μαρτύρων που θα κληθούν να καταθέσουν στο δικαστήριο και του όγκου των στοιχείων της δικογραφίας.

Τα αδικήματα

Οι 13 συνολικά κατηγορούμενοι της υπόθεσης, παραπέμφθηκαν σε δίκη με βούλευμα που εξέδωσε το συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας. Σύμφωνα με αυτό, ο ιδρυτής της Folli – Follie Δημήτρης Κουτσολιούτσος, η σύζυγός του Καίτη, ο γιός τους Τζώρτζης και οι δέκα ακόμη συγκατηγορούμενοί τους, διευθυντικά στελέχη του ομίλου, θα πρέπει να δικαστούν για τα εξής αδικήματα:

Διαβάστε περισσότερα για το σκάνδαλο και τη δίκη της Folli Follie

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X