ΑΕΚ: Παραμένει στο τραπέζι ο Μπαρμπόσα - Ετοιμάζεται νέα κίνηση προς τη Νις

ΑΕΚ: Παραμένει στο τραπέζι ο Μπαρμπόσα - Ετοιμάζεται νέα κίνηση προς τη Νις
Photo Credits: INTIME

Ο Ντανίλο Μπαρμπόσα εξακολουθεί να ενδιαφέρει την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κινείται για την μεταγραφική της ενίσχυση, με τον Ντανίλο Μπαρμπόσα να παραμένει στο τραπέζι για την Ενωση.

Ο Βραζιλιάνος χαφ επέστρεψε στη Γαλλία, όμως αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα μείνει στο ρόστερ της Νις -το ακριβώς αντίθετο δηλαδή- από τη στιγμή που η γαλλική ομάδα θα ήθελε… ιδανικά να κρατήσει ένα μεγάλο ποσοστό των δικαιωμάτων του και να μην τον παραχωρήσει ξανά ως δανεικό με κάποια μελλοντική οψιόν στο «τραπέζι».

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ παραμένουν πάντως… μέσα στην υπόθεση και βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τους Γάλλους, αλλά και με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Φεντερίκο Παστορέλο καθώς θεωρούν πως ο Μπαρμπόσα είναι ποδοσφαιριστής που εφόσον αποκτηθεί μπορεί να «δέσει» αμέσως με την υπόλοιπη ομάδα και να δώσει λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν στην μεσαία γραμμή.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, η Ενωση ετοιμάζει νέα κρούση στη Νις για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου. Η περίπτωση του δανεισμού έχει εγκαταλειφθεί και πλέον η ΑΕΚ ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση συνιδιοκτησίας με τη γαλλική ομάδα, όπως ακριβώς είχε αποκτηθεί και ο Λιβάι Γκαρσία από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Στο δεύτερο μισό της σεζόν κρίνονται τα πάντα για την ΑΕΚ και θα πρέπει να φανεί όσον τον δυνατόν πιο ανταγωνιστική μπορεί σε πρωτάθλημα και κύπελλο, κάνοντας φυσικά τις απαιτουμένες μεταγραφικές κινήσεις.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X