Serie A: Θριαμβεύτρια η Γιουβέντους (3-4) με απίστευτη ανατροπή απέναντι στη Ρόμα στο ματς της χρονιάς (VIDEO)

Serie A: Θριαμβεύτρια η Γιουβέντους (3-4) με απίστευτη ανατροπή απέναντι στη Ρόμα στο ματς της χρονιάς (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Νίκη με επική ανατροπή πήρε η Γιουβέντους στο Ολίμπικο απέναντι στη Ρόμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τεράστια νίκη πανηγύρισε η Γιουβέντους στο «Ολίμπικο» απέναντι στη Ρόμα, με μία απίστευτη ανατροπή στο ματς της χρονιάς στη Serie A.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με πολύ καλό ρυθμό και έπειτα από κόρνερ από αριστερά στο 11ο λεπτό, ο Έιμπραχαμ πήδηξε μόνος του από τη μικρή περιοχή και κάνει το 1-0.


Η Γιουβέντους όμως απάντησε άμεσα, από τη στιγμή που στο 18ο λεπτό ο Κιέζα έδωσε στον Ντιμπάλα που έπιασε ένα υπέροχο αριστερό πλασέ έξω απ’ την περιοχή και ισοφάρισε.


Το ίδιο καλά ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, από τη στιγμή που στο 48′ ο Μικιταριάν με την μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή, έπιασε ένα σουτ που κοντράρει στον Ντε Σίλιο, η μπάλα άλλαξε τροχιά και κρέμασε τον Σέσνι.


Και στο 53′ ο Πελεγκρίνι με απευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το 3-1.


Δεν τα παράτησε όμως η Γιουβέντους που μείωσε σε 3-2 με κεφαλιά του Λοκατέλι.


Και 2 λεπτά αργότερα έπειτα από φάση διαρκείας ο Κουλουσέφσκι έφερε ξανά το ματς στα ίσια.


Η ομάδα του Αλέγκρι δεν έμεινε εκεί από τη στιγμή που στο 77ο λεπτό ο Ντε Σίλιο ολοκλήρωσε την ανατροπή και έβαλε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ.


Η Ρόμα είχε την ευκαιρία 5 λεπτά αργότερα να φέρει ξανά το ματς στα ίσια από την άσπρη βούλα, όμως ο Σέζνι απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Πελεγκρίνι και χάρισε στη Γιουβέντους τη νίκη στο καλύτερο ματς της σεζόν!


ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X