«Μέσα στον Γενάρη τελειώνει το θέμα του Μπάρκα, ζητά πολλά η Σέλτικ»

Μοράις: «Ο Μπάρκας έχει την ποιότητα για βασικός στη Σέλτικ - Ισως χρειάζεται να δοθεί δανεικός για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση»
Photo Credits: INTIME

Αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται για τον Βασίλη Μπάρκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το θέμα του Βασίλη Μπάρκα για την Σέλτικ αναμένεται να τελειώσει μέσα στον Γενάρη.

Ο Βασίλης Μπάρκας είναι στην πόρτα της εξόδου στη Σέλτικ, σύμφωνα με το «Sky Sport» υπάρχουν αρκετές ομάδες που τον θέλουν, όμως υπάρχει ένα πρόβλημα που δεν έχει ξεπεραστεί, με αποτέλεσμα το θέμα να «κολλά».

Ποιο είναι το πρόβλημα; Τα οικονομικά ανταλλάγματα που ζητούν οι Κέλτες για να πουν το «ΟΚ» στην ολοκλήρωση του οποιουδήποτε deal. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ, η Σέλτικ ζητεί ένα σημαντικό ποσό, προκειμένου οι απώλειες της να μην είναι μεγάλες, από τη στιγμή που πλήρωσε πολλά στην ΑΕΚ για να τον αποκτήσει.

Ωστόσο, οι «Glasgow Times» εκτιμούν πως μέσα στον Γενάρη η υπόθεση θα έχει τελειώσει και ο Μπάρκας θα πωληθεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο σε μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X