Κανονικά το συλλαλητήριο της Original 21 για τα μέτρα στις 17:00 στη Νέα Φιλαδέλφεια

Κανονικά το συλλαλητήριο της Original 21 για τα μέτρα στις 17:00 στη Νέα Φιλαδέλφεια
Photo Credits: INTIME

Κανονικά θα γίνει σήμερα το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας από την Original 21 για τα μέτρα που έχουν επιβληθεί στα γήπεδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κανονικά θα γίνει σήμερα  το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας από την Original 21 για τα τραγικά μέτρα που έχουν επιβληθεί στα γήπεδα, αναφορικά με τον κόσμο στις εξέδρες.

Το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένο για τις 17:00 στην πλατεία Πατριάρχου στη Νέα Φιλαδέλφεια και την εν λόγω δράση στηρίζουν μεταξύ άλλων,  το Patissia Club και η Θύρα 21.

Η ανακοίνωση της Original 21

«Η ανικανότητα και η ασχετοσύνη σας να διαχειριστείτε την κρίση της πανδημίας, τα γελοία μέτρα που κατά καιρούς ανακοινώνετε και εσείς οι ίδιοι δεν τηρείτε, τα 50.000 κρούσματα ημερησίως, ειναι μερικοί απο τους λόγους που καλούμε σε συμβολική διαμαρτυρία την Κυριακή πρίν το ματς με τον μπαοκ στην πλατεία Πατριάρχου στην Ν.Φιλαδέλφεια και ώρα 17.00 όλους τους ΕΝΩΣΙΤΕΣ αλλά και όλο τον απλό κόσμο ανεξαρτήτου ομάδας, όλους αυτούς που νιώθουν την αδικία των νέων μέτρων στο πετσί τους, όλους αυτούς που νιώθουν φυλακισμένοι σε μια κατά τ’άλλα ελεύθερη κοινωνία.

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X