Εξαλλος ο Τσάβι για την ισοπαλία με τη Γρανάδα

Τσάβι στους παίκτες του: «Επαναφέρατε την περηφάνια στους οπαδούς»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπαρτσελόνα βρέθηκε πολύ κοντά στο να κατακτήσει μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη με τη Γρανάδα, ωστόσο δεν τα κατάφερε, καθώς στα τελευταία δέκα λεπτά της αναμέτρησης, ισοφαρίστηκε κι έτσι μοιράστηκε βαθμούς με την αντίπαλό της (1-1).

Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με τη Γρανάδα, ο Τσάβι δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του για το γεγονός ότι η ομάδα του δεν πανηγύρισε τη νίκη, τονίζοντας πως η έλλειψη εμπειρίας πληρώνεται σχεδόν σε κάθε τους παιχνίδι.

«Έγινε το ίδιο ακριβώς πράγμα που έγινε και στην Παμπλόνα! Πρέπει να αμυνόμαστε με την μπάλα και πρέπει να έχουμε περισσότερο υπομονή. Ήταν ένα ματς που έπρεπε να το πάρουμε με 2-0. Αυτά είναι τα δικά μας λάθη όμως. Δεν έχουμε εμπειρία, στερείται εμπειρίες αυτή η ομάδα με αυτό το ρόστερ. Ας κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός των Καταλανών.

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X