Μπουντεσλίγκα: Απίθανη ανατροπή της Ντόρτμουντ, 2-3 την Αϊντραχτ

Μπουντεσλίγκα: Απίθανη ανατροπή της Ντόρτμουντ, 2-3 την Αϊντραχτ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την μεγαλύτερη ανατροπή μέχρι τώρα στην εφετινή Bundesliga έκανε απόψε στο «Ντόιτσε Μπανκ Παρκ» η Ντόρτμουντ, η οποία αν και βρέθηκε να χάνει μέχρι το 70΄ με 2-0 στην Φρανκφούρτη, τελικά κατάφερε σε λιγότερο από 20 λεπτά να φέρει τα πάνω κάτω και με το 3-2 να πάρει μία τεράστια νίκη επί της Αϊντραχτ, δίνοντας ταυτόχρονα νέο ενδιαφέρον στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Η Μπορούσια δεν το έβαλε κάτω και με τους τρεις βαθμούς που πήρε στο πρώτο της ματς μέσα στο 2022 μείωσε στο -6 από την πρωτοπόρο Μπάγερν, η οποία στο εναρκτήριο ματς της 18ης αγωνιστικής είχε ηττηθεί με 1-2 από την Γκλάντμπαχ στην «Αλιάνζ Αρένα».

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πολύ κοντά σε μία μεγάλη νίκη, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε το βαθμό! Με αυτό τον τρόπο διεκόπη το σερί των τριών σερί νικών που είχε -και 6 στα τελευταία επτά ματς- κι έχασαν τεράστια ευκαιρία να μπουν για τα καλά στο παιχνίδι της κατάκτησης της 4ης θέσης.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X