Σοκ για τη Νιούκαστλ, αποκλείστηκε από την Κέιμπριτζ στο Κύπελλο

Σοκ για τη Νιούκαστλ, αποκλείστηκε από την Κέιμπριτζ στο Κύπελλο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τεράστια έκπληξη στον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, με την απίθανη Κέιμπριτζ να πυροδοτεί βόμβα μεγατόνων αφού απέκλεισε τη «νεόπλουτη» Νιούκαστλ, την οποία νίκησε 1-0 στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ».

Το «χρυσό» γκολ για την ομάδα που αγωνίζεται στη League One πέτυχε ο Αϊρονσάιντ στο 56’. Για τις «καρακάξες» έκανε ντεμπούτο ο νεοαποκτηθείς μπακ Τρίπιερ, ωστόσο δεν ήταν αρκετός, αφού οι παίκτες του Χάουι σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες.

Η κάτοχος του τροπαίου, Λέστερ, ξεκίνησε την υπεράσπιση του τίτλου της πετώντας εκτός τη Γουότφορντ του Ρανιέρι, την οποία συνέτριψε 4-1 εντός έδρας.


Παρά τον διψήφιο αριθμό απουσιών, οι «αλεπούδες» ήταν καταιγιστικές και δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης στους φιλοξενούμενους. Στο 7’, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν με πέναλτι του Τίλεμανς, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 25’ με τον Μάντισον.

Οι «σφήκες» μείωσαν στο 27’ με εξαιρετικό τελείωμα του Ζοάο Πέδρο, ωστόσο οι παίκτες του Ρότζερς βρήκαν δύο ακόμα γκολ στο δεύτερο μέρος (54’ Μπαρνς, 85’ Ολμπράιτον) και σφράγισαν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Από ‘κει και πέρα, η Μπρέντφορντ πέρασε σαν σίφουνας (1-4) από την έδρα της Πορτ Βέιλ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Εμπεουμό, που πέτυχε χατ-τρικ (66’, 76’, 87’ πέναλτι) και καθάρισε για την ομάδα του.

Μεγάλη έκπληξη και από την Κιντερμίνστερ, η οποία αγωνίζεται στην 6η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, αλλά δεν… πτοήθηκε και προσπέρασε το εμπόδιο της Ρέντινγκ (ομάδα Τσάμπιονσιπ), την οποία νίκησε 2-1 εντός.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 45’ με τον Πούσκας, ωστόσο οι Harriers το ανέτρεψαν στο δεύτερο ημίχρονο (69’ Όστιν, 82’ Μόργκαν-Σμιθ).

Σε μια συγκλονιστική αναμέτρηση, η Γουίγκαν επικράτησε 3-2 εντός της Μπλάκμπερν, με τον Άσγκαρντ να πετυχαίνει το νικητήριο τέρμα στο 94’ κι ενώ οι Rovers είχαν ισοφαρίσει στο 89’ με τον Αγιάλα.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X