Τσεκάρει Εζατολάχι η ΑΕΚ

Τσεκάρει Εζατολάχι η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Σαΐντ Εζατολάχι εξετάζεται από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ συνεχίζει την αναζήτηση μέσου και στο στόχαστρό της βρίσκεται ο Σαΐντ Εζατολάχι της Βέιλε.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Ωρα των Σπορ», ο 25χρονος Ιρανός μέσος έχει κάνει «κλικ» στην Ενωση η οποία προσανατολίζεται σε δανεισμό με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Η ομάδα του Εζατολάχι, όμως, η Βέιλε, θέλει υψηλό ενοίκιο για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Ποιος είναι ο Εζατολάχι

Ο Σαΐντ Εζατολάχι είναι 25 ετών και έχει ύψος 1,90μ. Είναι δεξιοπόδαρος και φέτος έχει 21 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ με τη φανέλα της Βέιλε, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την ιρανική Μαλαβάν και τον Αύγουστο του 2014 πήγε στην τρίτη ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης για να ακολουθήσουν θητείες στη Ρωσία με τις Ροστόφ, Ανζί και Αμκαρ Περμ.

Τη σεζόν 2018-2019 είχε 5 συμμετοχές στην Championship με τη φανέλα της Ρέντινγκ και την επόμενη χρονιά 6 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο Βελγίου με την Εουπεν.

Εχει καταγράψει 31 συμμετοχές και 1 γκολ με την Εθνική ομάδα του Ιράν, όντας συμπαίκτης των Καρίμ Ανσαριφάρντ, Μίλαντ Μοχαμάντι και Εχσάν Χατζισαφί.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X