Προς αναβολή το Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης

Προς αναβολή το Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, Άρης-Ατρόμητος, Ιωνικός-Απόλλων Σμύρνης και Παναιτωλικός-Λαμία φαίνεται πως θα έχουμε ακόμα μία αναβολή σε ματς της 17ης αγωνιστικής της Superleague.

Ο λόγος για το Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης που θα διεξαγόταν αύριο Κυριακή (19:30) στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τα κρούσματα που εντοπίστηκαν στο στρατόπεδο των Ερυθρολεύκων στα τεστ του Σαββάτου ήταν πολλά και αφορούσαν τόσο σε παίκτες, όσο και στο προπονητικό staff αλλά και το διοικητικό προσωπικό.

Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς πως με τόσο μεγάλη διασπορά και με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο πάμε για αναβολή. Θυμίζουμε πως στις 4 του μηνός η ΠΑΕ ΟΣΦΠ είχε ανακοινώσει επισήμως πως υπάρχουν στις τάξεις του συλλόγου 4 κρούσματα, τα οποία αυξήθηκαν με ταχύτατους ρυθμούς.

Φυσικά αναμένεται επίσημη ενημέρωση, όμως όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα έχουμε… πράσινο φως για τη διεξαγωγή του παιχνιδιού.

AEK Cult Stories: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X