«Ο Χάαλαντ επέλεξε Ρεάλ - Θέλουν και Μπαπέ στην Μαδρίτη»

Bild: «Τέλος η χρονιά για Χάαλαντ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ερλινγκ Χάαλαντ φέρεται να επέλεξε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και αυτός θα είναι η Μαδρίτη και η Ρεάλ.

Οι διοικούντες την Ντόρτμουντ, γνωρίζουν ότι στο τέλος της σεζόν ο Νορβηγός επιθετικός ενδεχομένως να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Αλλωστε και ο CEO του κλαμπ, Χανς – Γιόακιμ Βάτσκε, παραδέχθηκε πως πιθανότατα ο Νορβηγός διανύει τους τελευταίους του μήνες στον σύλλογο.

Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Μπάγερν και Μάντσεστερ Σίτι είναι ικανές να καλύψουν τα «θέλω» του Χάαλαντ και του μάνατζερ του Μίνο Ραϊόλα και να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι. Πριν από μερικές ημέρες δημοσίευμα ανέφερε ότι ο Ιταλός μάνατζερ φέρεται να έχει… τάξει τον πελάτη του στον Τζουάν Λαπόρτα και την Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, η «Mirror» με το πρωτοσέλιδό της αποκαλύπτει πως ο 21χρονος στράικερ έχει πάρει ήδη την απόφασή του για το μέλλον της καριέρας του. Το βρετανικό πρωτοσέλιδο αναφέρει πως ο Χάαλαντ απέρριψε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στις Γιουνάιτεντ, Σίτι και Μπαρτσελόνα, καθώς μεγάλη του επιθυμία είναι να μετακομίσει στο «Μπερναμπέου» ώστε να ενταχθεί στο ρόστερ της Ρεάλ!

«Η επιθυμία του να μετακομίσει στην ισπανική πρωτεύουσα είναι επίσης ένα πλήγμα για τον προπονητή της Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος είχε εντοπίσει τον Χάαλαντ ως διάδοχο του Σέρχιο Αγουέρο, μετά το “ναυάγιο” με τον Χάρι Κέιν το περασμένο καλοκαίρι», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο πρωτοσέλιδο της «Mirror».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X