Καλό ταξίδι κυρ Στέλιο, η ΑΕΚ σου σε αποχαιρετά (ΦΩΤΟ - VIDEO)

ΑΕΚ για Σεραφείδη: «Το ύστατο χαίρε σε έναν μεγάλο» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αποχαιρετά τον Στέλιο Σεραφείδη, ο οποίος «έφυγε» την Τρίτη από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη πραγματοποιείται η κηδεία του μεγάλου Στέλιου Σεραφείδη, όπου παρά τη βροχή λένε πάνω από 500 άτομα παραβρέθηκαν με σκοπό να πουν το ύστατο χαίρε σε έναν άνθρωπο που αφιέρωσε τη ζωή του στην Ενωση, την οποία υπηρέτησε από όλες τις θέσεις και αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί παράδειγμα για κάθε φίλο της ΑΕΚ.

Η εξόδιος ακολουθία στον Κυρ Στέλιο γίνεται υπό βροχή, καθώς στις 12:00 μαύρισε ο ουρανός πάνω από τον Άγιο Σπυριδωνα και άρχισε να βρέχει.

Το «παρών» έχει δώσει όλη η οικογένεια της ομάδας, με το ποδοσφαιρικό τμήμα να αλλάζει το πρόγραμμά του και αντί για τις 11 που ήταν προγραμματισμένη η προπόνηση στα Σπάτα να μετατίθεται για το απόγευμα.

Πιο συγκεκριμένα, στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στο Αιγάλεω, όπου τελείται η κηδεία, έχουν παραβρεθεί εκτός του Δημήτρη Μελισσανίδη οι: Αλεξίου, Δημητριάδης, Παπαδημητρίου, Κονέ, Γιαννίκης, Μαυροειδής, Παπασταμάτης, Λούπος, Παπαχαρτοφύλης, Χατσικας, Καφφατος, Οφρυδόπουλος, Παυλής, Ατματσίδης, Κωστής, Κοπιτσής, Νεστορίδης, Μπάγεβιτς, Κοσμάς, Μάνταλος, Τζαβέλλας, Τσιντώτας, Σβάρνας, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σιμόες και ο Μανωλάς μαζί με τον γιό του.

Από εκεί και έπειτα, αξιοσημείωτο είναι πως ο Θωμάς Μαύρος βρίσκονταν στην εκκλησία μαζί με τους Νίκο Στρατο, Γιώργο Κεφαλίδη και Μιχάλη Συμιγδαλά, από τις 11 το πρωί, ενώ σε μια γωνία στην εκκλησία δακρυσμένος ο θεράπων ιατρός του, Πάρης Κοσμίδης.

Βεβαίως εκτός από τους ανθρώπους της ΑΕΚ το παρών έχουν δώσει και πρόσωπα από τη πολιτική ζωή του τόπου, όπως ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος και ο υπουργός οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Μια ανατριχιαστική στιγμή στην κηδεία του Σεραφείδη ήταν όταν βγήκε το φέρετρο, καθώς τότε όσοι ήταν παρόντες τραγούδησαν τον ύμνο της ΑΕΚ, ενώ στο τέλος ακούστηκε το «Στέλιο ζεις για πάντα ΑΕΚτζής»!

Μάλιστα, το φέρετρο το κουβάλησαν οι Τσιντώτας, Ατματσίδης, Γεωργαμλής, οι οποίοι ήταν πολύ κοντά με τον Κυρ Στέλιο μέχρι και τις τελευταίες στιγμές της ζωής του.

Καλό ταξίδι κυρ Στέλιο, η ΑΕΚ σου σε αποχαιρετά (ΦΩΤΟ - VIDEO) Καλό ταξίδι κυρ Στέλιο, η ΑΕΚ σου σε αποχαιρετά (ΦΩΤΟ - VIDEO) Καλό ταξίδι κυρ Στέλιο, η ΑΕΚ σου σε αποχαιρετά (ΦΩΤΟ - VIDEO)

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X