Η ΑΕΚ αποχαιρετά σήμερα τον γίγαντα Στέλιο Σεραφείδη

Ο Σεραφείδης ήταν η ψυχή της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αποχαιρετά σήμερα στις 12:00 τον Στέλιο Σεραφείδη, ο οποίος «έφυγε» την Τρίτη από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στο Αιγάλεω (Θηβών και Παλαιάς Καβάλας), η ΑΕΚ αποχαιρετάει σήμερα τον μυθικό Στέλιο Σεραφείδη που «έφυγε» από τη ζωή την Τρίτη.

Έναν άνθρωπο που αφιέρωσε τη ζωή του στην Ενωση, την οποία υπηρέτησε από όλες τις θέσεις και αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί παράδειγμα για κάθε φίλο της ΑΕΚ.

Το «παρών» θα δώσει όλη η οικογένεια της ομάδας, με το ποδοσφαιρικό τμήμα να αλλάζει το πρόγραμμά του και αντί για τις 11 που ήταν προγραμματισμένη η προπόνηση στα Σπάτα να μετατίθεται για το απόγευμα.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης πως το έξοδα της κηδείας καλύφθηκαν εξ ολοκλήρου από τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη.

Τέλος, ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, Γαβριήλ, θα λειτουργήσει αύριο Σάββατο στην εξόδιο ακολουθία.

Θυμίζουμε πως επιθυμία της οικογένειας του μεγάλου Στέλιου Σεραφείδη είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα υπέρ του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, Φλόγα!

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X