Τέλος ο Μπαρμπόσα από την Παλμέιρας, στην αναμονή η ΑΕΚ

Το πιστεύει και το παλεύει για Μπαρμπόσα η ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Επέστρεψε οριστικά στη Νις ο Ντανίλο Μπαρμπόσα, με την ΑΕΚ να βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντανίλο Μπαρμπόσα που αγωνίστηκε ως δανεικός στην Παλμέιρας και ενδιαφέρει την ΑΕΚ  πριν λίγες ώρες αποχαιρέτησε την ομάδα της πατρίδας του, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Ήταν απίστευτο που ήμουν μέρος αυτής της ιστορίας. Το 2021 θα μείνει για πάντα σημαδιακό στη ζωή μου. Ευχαριστώ».

Ο Βραζιλιάνος χαφ  επέστρεψε στη Γαλλία, όμως αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα μείνει στο ρόστερ της Νις -το ακριβώς αντίθετο δηλαδή- από τη στιγμή που η γαλλική ομάδα θα ήθελε… ιδανικά να κρατήσει ένα μεγάλο ποσοστό των δικαιωμάτων του και να μην τον παραχωρήσει ξανά ως δανεικό με κάποια μελλοντική οψιόν στο «τραπέζι».

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ παραμένουν πάντως… μέσα στην υπόθεση και βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τους Γάλλους, αλλά και με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Φεντερίκο Παστορέλο, σε περίπτωση που η ομάδα από τη Νίκαια ρίξει τις απαιτήσεις της.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X