Με το... αριστερό ξεκίνησε το 2022 η Μπάγερν που ηττήθηκε (1-2) από τη Γκλάντμπαχ

Με το... αριστερό ξεκίνησε το 2022 η Μπάγερν που ηττήθηκε (1-2) από τη Γκλάντμπαχ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κακός δαίμονας της Μπάγερν Μονάχου αποδεικνύεται, τουλάχιστον τη φετινή σεζόν, η Γκλάντμπαχ! Λίγους μήνες μετά την πεντάρα στο Κύπελλο, η ομάδα του Άντι Χίτερ νίκησε τους Βαυαρούς και στο πρωτάθλημα (1-2), κάνοντας ποδαρικό με το δεξί στο 2022 και την… χάλασε στους πρωταθλητές Γερμανίας.

Οι Βαυαροί μπήκαν φουριόζοι και μπήκαν από νωρίς μπροστά στο σκορ, όταν ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι συνέχισε από εκεί που σταμάτησε, βάζοντας το πρώτο του γκολ για το νέο ημερολογιακό έτος (18’, 1-0).

Η Μπάγερν θεώρησε ότι θα έχει εύκολο έργο, όμως της ήρθε από εκεί που δεν το περίμενε. Η προβληματική αμυντική της συμπεριφορά και οι κακές αντιδράσεις του Ουλράιχ, έφεραν την απόλυτη ανατροπή μέσα σε τέσσερα λεπτά, με τους Νόιχαους (27’) και Λάινερ (31’) να κάνουν το 1-2.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να φέρουν το ματς στα ίσια στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ο Λεβαντόβσκι μπήκε από τα αριστερά, πέρασε από τον αντίπαλο του, και από την τελική γραμμή προσπάθησε να σκοράρει αλλά το πλασέ που επιχείρησε βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Εν συνεχεία η μπάλα έφτασε στον Μίλερ ο οποίος έκανε το βολέ από το ύψος του πέναλτι με την άμυνα της Γκλάνταμπαχ να διώχνει πάνω στη γραμμή.

Η Μπάγερν είχε 12 τελικές στο β΄ μέρος, ο Νάγκελσμαν έδωσε το βάπτισμα του πυρός στον 17χρονο ανιψιό του Σαλιχάμιτζιτς, Λούκας Κοπάντο κι έκανε τον 16χρονο Βάνερ τον νεότερο παίκτη του κλαμπ που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα, αλλά το 1-2 δεν άλλαξε με τίποτα κι έτσι η Ντόρτμουντ έχει την ευκαιρία να πλησιάσει στο -6 από την κορυφή.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X