ΑΕΚ: Στη Λάρισα κόντρα στον τοπικό ΝΟ δοκιμάζεται (17:00) η γυναικεία ομάδα πόλο

Εικόνες από το ΝΕ Πατρών-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ξεκινάει τη χρονιά από τη Λάρισα κόντρα στον τοπικό Ναυτικό Όμιλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη δράση επιστρέφει η γυναικεία ομάδα Πόλο της ΑΕΚ όπου σήμερα στις 17:00 φιλοξενείται στη Λάρισα από τον τοπικό Ναυτικό Όμιλο, για την 7η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Η «Ένωση» φιγουράρει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στην έναρξη του νέου έτους θέλουν ένα ακόμα τρίποντο που θα τους διατηρήσει στα ψηλά πατώματα, κόντρα στην 9η Λάρισα.

Η Κική Λιόση επέλεξε στην αποστολή του «Δικεφάλου» τις: Τσουρή, Πασκάλε, Κάσσαρη, Λούδη, Γαβαλά, Μαστρόκαλου, Μιχαηλίδου, Στρατιδάκη, Κώτσια, Τσιμάρα Ευφ., Τσιμάρα Ευδ., Γροζοπούλου, Αρχοντάκη, Κοβάσεβιτς, Βαμβακάρη.

Η Κική Στρατιδάκη δήλωσε στο aek.gr: «Αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο το κόσμο καλή χρόνια, με υγεία πάνω από όλα. Επιστρέφοντας ξανά στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, μετά από μία διακοπή 20 ημερών λόγω των εορτών, ξεκινάμε το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς με μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Η Λάρισα είναι μία ομάδα με πολύ δυνατή έδρα, αλλά όπως κάθε φορά θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, καθώς είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και χρειαζόμαστε την νίκη. Σίγουρα η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή με τον κορονοϊό είναι πολύ δύσκολη, αλλά ευτυχώς δεν έχουμε απώλειες και είμαστε έτοιμες να γυρίσουμε πίσω με το ροζ φύλλο αγώνα. Εύχομαι καλή αρχή σε όλες τις ομάδες με όσων των δυνατών λιγότερα κρούσματα».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X