ΑΕΚ: Δύσκολη αποστολή για την ανδρική ομάδα πόλο κόντρα (16:00) στον Απόλλωνα Σμύρνης

Εικόνες από το ΑΕΚ -ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ δοκιμάζεται σήμερα στο κολυμβητήριο στο Γουδί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από το κολυμβητήριο Γουδίου ξεκινάει τη νέα χρονιά η ΑΕΚ, όπου σήμερα στις 16:00 φιλοξενείται από τον ισχυρό Απόλλωνα Σμύρνης για την 11η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Ανδρών.

Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν το 2021 με σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ και θέλουν να… μετρήσουν τις δυνάμεις τους κόντρα σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας που βρίσκεται 3 βαθμούς μπροστά.

Ο Δημήτρης Μάζης όλο αυτό το διάστημα προετοίμασε κατάλληλα τους παίκτες του «Δικεφάλου», με την αποστολή του αγώνα να αποτελείται από τους: Φλέγκα, Κατσινούλα, Καζάζη, Δίπλαρο, Στελλάτο, Παπούκα, Παπάκο, Κριγιεστόρτας, Τσαταλιό, Ηλιόπουλο, Βούκσεβιτς, Μαυρωτά, Σταμέλο.

Ο τεχνικός της «Ένωσης» δήλωσε στο aek.gr: «Δίνουμε κόντρα στον Απόλλωνα τον πρώτο αγώνα της χρονιάς μετά τη διακοπή. Η δική μου επιθυμία, είναι να βρούμε γρήγορα αγωνιστικό ρυθμό, καθώς εδώ και 15 ημέρες δεν έχουμε παίξει επίσημο αγώνα».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X