ENWSI TV: ΟΛΗ η εκπομπή AEK inside αφιερωμένη στον κυρ Στέλιο με Καζαντζόγλου - Βούλγαρη - Τσίμπο και καλεσμένο τον Ηλία Ατματσίδη (VIDEO)

ENWSI TV: ΟΛΗ η εκπομπή AEK inside αφιερωμένη στον κυρ Στέλιο με Καζαντζόγλου - Βούλγαρη - Τσίμπο και καλεσμένο τον Ηλία Ατματσίδη (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε ξανά την εκπομπή του ENWSI TV

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ENWSI TV επέστρεψε απόψε με το ΑΕΚ inside!

H σημερινή εκπομπή του ENWSI TV ήταν αφιερωμένη στον τεράστιο κυρ Στέλιο που «έφυγε» από τη ζωή και εκλεκτός καλεσμένος ήταν ο Ηλίας Ατματσίδης.

Ο παλαίμαχος κίπερ της Ενωσης μίλησε μαζί με τους Σταύρο Καζαντζόγλου, Σταμάτη Βούλγαρη και Θάνο Τσίμπο για τον θρυλικό Σεραφείδη και στη συνέχεια σχολίασαν και τα της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Μία ώρα μετά την «σέντρα» της εκπομπής, στις 23:00 η μπάλα πέρασε σε εσάς με τις τηλεφωνικές γραμμές να ανοίγουν για τους φίλους της ΑΕΚ και της εκπομπής ώστε να πουν τη γνώμη τους και το σχόλιό τους για όσα περιμένουν στο ντέρμπι. Ο Σταύρος Καζαντζόγλου με τον Θάνο Τσίμπο συζήτησαν μαζί σας.

ENWSI TV: ΟΛΗ η εκπομπή AEK Inside

Δείτε ξανά την εκπομπή του ENWSI TV:

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X