ENWSI TV: ΤΩΡΑ LIVE το AEK inside αφιερωμένο στον κυρ Στέλιο με Καζαντζόγλου - Βούλγαρη - Τσίμπο και καλεσμένο τον Ηλία Ατματσίδη (VIDEO)

ENWSI TV: ΤΩΡΑ LIVE το AEK inside αφιερωμένο στον κυρ Στέλιο με Καζαντζόγλου - Βούλγαρη - Τσίμπο και καλεσμένο τον Ηλία Ατματσίδη (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε ζωντανά την εκπομπή του ENWSI TV

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ENWSI TV επιστρέφει απόψε με το ΑΕΚ inside!

H σημερινή εκπομπή του ENWSI TV θα είναι αφιερωμένη στον τεράστιο κυρ Στέλιο που «έφυγε» από τη ζωή και εκλεκτός καλεσμένος θα είναι ο Ηλίας Ατματσίδης.

Ο παλαίμαχος κίπερ της Ενωσης θα μιλήσει μαζί με τους Σταύρο Καζαντζόγλου, Σταμάτη Βούλγαρη και Θάνο Τσίμπο για τον θρυλικό Σεραφείδη και στη συνέχεια θα σχολιάσουν και τα της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Μία ώρα μετά την «σέντρα» της εκπομπής, στις 23:00 η μπάλα θα περάσει σε εσάς με τις τηλεφωνικές γραμμές να ανοίγουν για τους φίλους της ΑΕΚ και της εκπομπής ώστε να πουν τη γνώμη τους και το σχόλιό τους για όσα περιμένουν στο ντέρμπι. Ο Σταύρος Καζαντζόγλου με τον Θάνο Τσίμπο θα συζητήσουν μαζί σας.

Μέσα από τις τηλεφωνικές γραμμές μπορεί κάθε φίλος της ΑΕΚ και αναγνώστης του enwsi.gr να έχει επικοινωνία, να κάνει τα δικά του ερωτήματα και να καταθέτει τις ιδέες του. Τώρα μπορούν να μιλήσουν όλοι για όλους και για όλα, πάντα όμως με ευγένεια και δίχως ύβρεις.

Οποιος θέλει να επικοινωνήσει LIVE με το EΝWSI TV και να συζητήσει για την ΑΕΚ, μπορεί να καλεί από τις 23:00 στο 210-9811210. (αστική χρέωση).

ENWSI TV: Δείτε LIVE το ΑΕΚ inside

Δείτε ζωντανά την εκπομπή του ENWSI TV:

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X